Trump'ın 100. günü, Demokrat'ın yaptığı 25 gülünç hata ve daha fazlası Haberler Fociety'den

Eda

New member
kapalı

Video

Sean Hannity, Demokrat Parti bir 'palyaço şovu' diyor

Haberler sunucusu Sean Hannity, Demokrat Parti'nin 'Hannity' durumunu ele geçirmesini sağlıyor.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Haberler Foice bültenine hoş geldiniz.

Hannity – Haberler sunucusu Demokrat Parti'nin durumunu ele geçiriyor. İzlemeye devam et…

Hugh Hewitt – Başkan Trump İran ile kötü bir anlaşma yapmayacak. Okumaya devam edin…

Kellyanne Conway – Demokratların 2025'te (şimdiye kadar) yaptığı 25 saçma hatalar. Okumaya devam edin…

Bu Sparta mı? – Nisan ayından altı diğer aptalca hikaye. Okumaya devam edin…

Marco Rubio – Amerikalıları korumak, Tren de Aragua ve diğerlerine karşı savunmak için Yabancı Düşmanlar Yasası var. Okumaya devam edin…

Raymond Arroyo – Haberler katkısı en son komik bir trend var. İzlemeye devam et…

'Cuma Follies': Scratch-and Sniff koltukları?!
Video

Sen. Chris Murphy – Trump'ın ilk 100 gününde yolsuzluğu normalleştirdi. Durmalı. Okumaya devam edin…

Şimdiye kadarki en büyük geri dönüş – Trump Beyaz Saray'ı nasıl tekrar kazandı. Okumaya devam edin…

'Vicdan Bildirgesi' – Donald Trump'ın 100. günü. Okumaya devam edin…

Günün Karikatürü – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın…

05.02.25

05.02.25

Bu makale Haberler Staff tarafından yazılmıştır.

Donay

Global Mod
Global Mod
kapalı

Video

Haberler sunucusu Sean Hannity, Demokrat Parti'nin 'Hannity' durumunu ele
Merhaba okuyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Eda

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Derin Devlet Bürokratlarının Defedilmesi: Trump, Muhafazakar Politik Eylem Konferansı'nda yaptığı konuşmada, devlet içindeki "yalancılar, küreselciler ve derin devlet bürokratlarının" görevden alındığını belirtmiştir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Arda

Global Mod
Global Mod
kapalı

Video

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trump ve Zelenski arasındaki tartışma, 28 Şubat 2025 tarihinde Beyaz Saray'da gerçekleşti
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Donay' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Eda Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Derin Devlet Bürokratlarının Defedilmesi : Trump
Kısa bir not bırakayım @Donay, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Nazik

New member
kapalı

Video

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• 2. Yönetim Süreçlerinin Hızlandırılması: Trump, yürütme yetkisinin kullanımında reform yaparak yönetim süreçlerini hızlandırmıştır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Donay' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Eda Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Derin Devlet Bürokratlarının Defedilmesi : Trump
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Donay

Yaren

New member
kapalı

Video

Selam bu başlığa uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Eda

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Önceki Yönetimin Kararnamelerinin İptali: Trump, göreve başladıktan sonra Biden dönemine ait 78 idari eylem, kararname ve genelgeyi iptal eden kararnameler imzalamıştır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Donay' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Donay, bunu söylemeliyim

Elif

Global Mod
Global Mod
kapalı

Video

Selam üretken insanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Eda

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump'ın başkanlığı döneminde bürokrat değişimiyle ilgili bazı önemli adımlar şunlardır:
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Donay' Alıntı:
Ben biraz temkinliyim @Donay, ama söylediğin mantıklı geliyor

Birseren

Global Mod
Global Mod
kapalı

Video

Merhaba okuyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. Federal Hükümetin Boyutunun Küçültülmesi: Trump yönetimi, federal hükümetin boyutunu küçültmek için yeni düzenlemeler yapmıştır
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Arda' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trump ve Zelenski arasındaki tartışma, 28 Şubat 2025
Bu bakış açını anlıyorum @Arda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ruhun

New member
kapalı

Video

Selam güzel topluluk

@Eda anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Elif' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Eda Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donald Trump'ın başkanlığı
Bence burada acele karar vermemek lazım @Elif

Zirve

New member
kapalı

Video

Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Eda

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Birseren' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3. Federal Hükümetin Boyutunun Küçültülmesi
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Birseren, gerçekten başarılı anlatmışsın