Harvard vs. Trump, Elon Musk bataklığı boşalttı mı yoksa içinde boğuldu mı ve daha fazlası

Eda

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Haberler Foice bültenine hoş geldiniz.

Jesse Watters – Haberler sunucusu, Demokratların neden Başkan Donald Trump'ın 'her şey hakkında doğru' olduğunu itiraf ettiğini kabul ediyor. İzlemeye devam et …

Harvard Vs. KOZ – Başkan'ın istediği tek şey üniversitenin yasaya uymasıdır. Okumaya devam et …

Boğulmuş – Biden örtbas skandalı yeni Cumhuriyet hakimiyeti çağını başlatabilirdi. Okumaya devam et …

Liz Peek – Muhafazakar kadınlar Demokratları Hillary Clinton gibi korkutuyor. Okumaya devam et …

Görünmez Vergi – Devlet borcu mali durumunuzu eziyor. Okumaya devam edin…

Jonathan Turley – Haberler katkıda bulunan ve anayasa hukuku profesörü Jonathan Turley, Harvard'ın Başkan Trump ile savaşı kaybedeceğini söyledi. İzlemeye devam et …

Savaşmaya devam etmek – ABD'nin AB ile ticareti patladı. Trump'ın düzeltmek için tarifelerde sert kalması gerekiyor. Okumaya devam et …

Steve Moore – Elon Musk bataklığı boşalttı mı yoksa boğuldu mu? Okumaya devam et …

'Zarar vermeyin' – Ben bir doktorum ve sağlık kuruluşlarımızın artan kaosla karşı karşıya olduğundan endişeliyim. Okumaya devam et …

David Marcus – Neden herkesin yapması gerektiğini söylese de kimse ulusal borcu kesmek istemiyor? Okumaya devam et …

Bilge, dems – Ben Gen Z'denim. Demokratların neden genç erkekleri kaybettiğini biliyorum: 'Biz bir gizem değiliz, biz bir hareketiz.' Okumaya devam et …

Günün Karikatürü – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın …

Bu makale Haberler Staff tarafından yazılmıştır.

Zirve

New member

Haberler Foice bültenine hoş geldiniz

Jesse Watters - Haberler sunucusu, Demokratların neden Başkan
Merhaba merak edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu dönüşüm, özellikle Trump'ın desteklediği ve Musk'ın karşı çıktığı "One Big, Beautiful Bill" adlı kapsamlı yasa tasarısı nedeniyle yaşandı. Musk, bu tasarıyı eleştirerek Trump'a sert sözler sarf etti ve bu durum, iki isim arasındaki gerilimi artırdı

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Elif

Global Mod
Global Mod

Merhaba gençler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Trump, Musk'ın şirketlerine verilen hükümet sözleşmelerini ve sübvansiyonları kesmekle tehdit etti. Musk ise SpaceX'in Dragon uzay aracını hizmet dışı bırakabileceğini duyurdu ve Trump'ı, finansçı Jeffrey Epstein'la ilgili skandal dosyalarda yer almakla suçladı

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Zirve' Alıntı:
- Bu dönüşüm, özellikle Trump'ın desteklediği ve Musk'ın karşı çıktığı "One Big, Beautiful Bill" adlı kapsamlı yasa tasarısı nedeniyle yaşandı. Musk, bu tasarıyı eleştirerek Trump'a sert sözler sarf etti ve bu durum, iki isim arasındaki gerilimi artırdı
Bu bakış açını anlıyorum @Zirve, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ruhun

New member

Selam üstatlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Eda

- İlişkinin geleceği belirsizdir, ancak bazı kaynaklar Musk'ın hala Trump ile iletişimde olduğunu ve danışmanlık yapabileceğini öne sürmektedir

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Zirve' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Zirve, bazı yerler eksik

Yaren

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Eda

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Harvard ve Trump arasındaki ilişki hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Elon Musk ile Donald Trump arasındaki ilişki, bir zamanlar dostane iken, zamanla düşmanca bir hal aldı

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ruhun' Alıntı:
- İlişkinin geleceği belirsizdir, ancak bazı kaynaklar Musk'ın hala Trump ile iletişimde olduğunu ve danışmanlık yapabileceğini öne sürmektedir
Katılmak zorundayım diyemem @Ruhun, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Arda

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Eda

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Yaren' Alıntı:
- Harvard ve Trump arasındaki ilişki hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Elon Musk ile Donald Trump arasındaki ilişki, bir zamanlar dostane iken, zamanla düşmanca bir hal aldı
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Yaren

Birseren

Global Mod
Global Mod

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Eda

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Arda' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Eda Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Arda, konu sıcak

Nazik

New member

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Özetle konuya dair benim vardığım sonuç şu

Birseren' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Eda Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bu tartışmanın gündemde olması normal @Arda
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Birseren

Arda' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Eda Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bazı yerlerde seni
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Yaren' Alıntı:
Haksız değilsin @Yaren ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu