Demokratların Kamala Harris hakkındaki sinsi dezenformasyonuyla nasıl mücadele edilir? Kalbinizdeki bir şarkıyla başlayın

Eda

New member
Bu içeriğe erişmek için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun.

E-postanızı girip Devam'a basarak, Haberler'in Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz. Bu politikaya Finansal Teşvik Bildirimimiz de dahildir.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!


Biden yönetiminden öğrendiğimiz bir şey varsa o da yanlış bilgiyle mücadele etmenin en iyi yolunun müzikli şarkılar olduğudur.

İşte bu ruh haliyle, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in altı günlük başkanlık kampanyasında Amerikan halkına sunulan bariz dezenformasyonun en bariz ve korkunç üç örneğine bir göz atmak istiyorum. Sadece bariz yalanları göstererek değil, aynı zamanda hepimizin birlikte söyleyebileceği ve paylaşabileceği popüler şov şarkılarının birkaç yeni versiyonuyla.

En bariz örnek, Demokratların ve medyanın Harris'in Joe Biden'ın sınır çarı olup olmadığı konusundaki şaşırtıcı 180 derecelik dönüşüdür. Öyleydi. Tıpkı John Kerry'nin iklim çarı ve Bill Bennett'in bir zamanlar eğitim çarı olması gibi. Bu, Rus kraliyetine resmi, gerçek bir atama değil, bir sanat terimidir.

LİBERAL MEDYA KAMALA HARRIS'İN ASLA 'SINIR ÇARI' OLMADIĞINI İDDİA EDİYOR, KENDİ HABERLERİNİ ÇELİŞTİRİYOR

Joe Biden, Harris'i sınırda gelgiti durdurmakla görevlendirdi, birkaç kez ve bu kayıtta var. Cumhuriyetçiler bunu uydurmuyor ve medya, başkan yardımcısını sınır için yetkili kişi olarak adlandırmakta hiç sorun yaşamadı. Şimdi aniden, bu doğru değil.

Bu yanlış bilgi için Michael Carr ve Jimmy Kennedy tarafından 1939'da yazılan Gene Autry klasiği “Sınırın Güneyinde Meksika Yolu”nu seçtim.

Güney sınırımız

Bir çar tarafından yönetiliyordu

Onun adı Ka-ma-la'ydı

Ve onun bir işi vardı

Göçmenler engellenecek

Dedi ki – buraya gelme,

Lütfen memleketinizde kalın

Ama 8 milyondan fazla,

Yine de geldiler.

Ay, ay, ay, ay

Ay, ay, ay, ay


Evet, evet, evet, evet, kesinlikle.

Ele almak istediğim bir sonraki muazzam yalan, Kamala Harris'in sadece iki buçuk günde, “taban” ve “aşağıdan yukarıya” yoğun bir çabayla adaylığı “kazandığı”ydı. İyi yaşlı Chuck Schumer ve liberal medyanın anlattığına göre, on milyonlarca Demokrat seçmen yerel Elks Lodge'larına veya benzeri bir yere gidip anketler düzenlemiş. Aslında, bugüne kadar parti patronları dışında hiç kimse Kamala'ya başkan olarak oy vermemiş.

Burada, hepimizin Dooley Wilson'ın “Casablanca” filminde çaldığını hatırladığımız, Isham Jones ve Gus Kahn'ın 1924 klasiği olan “It Had to Be You” ile devam etmeye karar verdim.

Kamala olmalıydı

Kamala olmalıydı

Patronlar, seçmenlerin lanetlendiğini söylüyor

Zavallı aptallar seni takip ediyor

Başka hiç kimse için Barack itaat etmeyecek

Yani, Harris her zaman önde

Kamala olmalıydı

Kıkırdayan Kamala

O olmalıydı!


DAHA FAZLA FOX HABER FİKRİ İÇİN TIKLAYIN

Son olarak, Harris'i en liberal senatör olarak doğru bir şekilde adlandıran geçmiş bir sayfayı kaldıran sözde tarafsız bir web sitesi olan Govtrack'in küçük bir meselesi var. Bu arada, Wikipedia sayfası siliniyor. Ve Tanrı bilir başka hangi bilgiler öfkeyle Orwellvari bir şekilde siliniyor. Tarihin gözlerimizin önünde yeniden yazılması ve onlar bunu saklamaya bile çalışmıyorlar. Eski solcu Kamala gitti; yeni ılımlı versiyon geldi.

Amerikan şarkı kitabından doğal bir seçki olan bu parça Rogers ve Hammerstein'ın “South Pacific” müzikalinden “Wash that Man Right Out of My Hair” adlı parçası.

O uyanıklığı hemen saçımdan yıkayacağım

O uyanıklığı hemen saçımdan yıkayacağım

Govtrack bunu silecek

Medya onun yerini alacak

Ve yeni Kamala'yı kapıdan içeri it.


FOX NEWS UYGULAMASINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Hepimizin yanlış bilgiyle mücadelede oynayacağı bir rol var. Ancak Biden yönetimindeki eski bir dezenformasyon çarının bize öğrettiği gibi, bunu kalbimizde bir şarkıyla yapamayacağımız için hiçbir neden yok.

DAVID MARCUS'TAN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN