David Marcus: James Comey'nin kabuk oyunu, Elitist TDS için Poster Boy olduğunu kanıtlıyor

Eda

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Eski FBI direktörü Instagram yıldızı ve filozof şair James Comey haberlere geri döndüler. Ve bu sadece bir şey ifade edebilir: Başkan Donald Trump'tan nefret etmek adına kendini aşağılamak için yeni bir yol buldu.

Bu hafta, Oafish, rezil avukat sosyal medyada “86 47” i hecelemek için düzenlenmiş bir plajda deniz kabuklarının bir resmini paylaşmaya karar verdi. Anla? Seksen altı veya iptal ve kırk yedi, 47. Başkan Trump.

Eski FBI Şefi Comey'nin '86 47 'Sosyal Medya Postası

Resmi, “plaj yürüyüşümde serin kabuk oluşumu” olan çok soğuk ve soğuk olmayan çizgi ile altyazı yaptı.

Evet adamım, tam olarak.

Birkaç dakika içinde, Trump Derangement sendromunun boğazında olmayan insanlar, cumhurbaşkanı üzerindeki iki suikast girişiminden sonra, teknik olarak bir suç olan onu öldürmek için bir tehdide benzediğini belirtiyorlardı.

Ulusal İstihbarat Direktörü Tulsi Gabbard, sahil skandalının ardından hiçbir yumruk atmadı.

Haberler'e, “Askastı girişimleri gördük.” Dedi. “Hayatından çok endişeliyim. Bana göre James Comey sorumlu tutulmalı ve bunun için parmaklıklar arkasına koyulmalı.”

Comey'nin etkinlik versiyonu şöyle bir şey gidiyor: “Mayıs ayının çok mutlu ayında, şaşkınlıkla, gözlerimden önce görünen, ama Trump anti-bir kabuk sergisinde bir gün plaj boyunca dolaşıyordum.”

Fotoğrafı sildikten sonra ikinci bir Instagram gönderisinde Comey aptal oynadı.

Comey, “Daha önce bir plaj yürüyüşünde gördüğüm bazı mermilerin resmini gönderdim, ki bu politik bir mesaj olduğunu varsaydım.” “Bazı insanların bu sayıları şiddetle ilişkilendirdiğini fark etmedim. Bana hiç gelmedi ama herhangi bir tür şiddete karşı çıkıyorum, bu yüzden görevi indirdim.”

Bu smarmy apology, cildinizi taramak için yeterince “kutsal-comeyous” dır. Yanlış bir şey yapmadı, görüyorsun. Her nasılsa, Comey bunun rastgele dört haneli bir sayı olmadığını ve “47” nin politik olduğunu biliyordu. Ama heck, “86” bir şey ifade edebilir! Ve mesajı tam olarak anlamayan, yine de bir fotoğrafını çekti ve milyonlarca insana “havalı” dedi.

Bunların hiçbiri, özellikle Amerika'nın eski başkanı bir zamanlar gizli, önde gelen soruşturma ajansı için değil, herhangi bir anlamda herhangi bir anlam ifade etmiyor.

NEW YORK, New York – 30 Mayıs: James Comey, eski FBI yönetmeni James Comey'de MSNBC'nin Nicolle Wallace ile 30 Mayıs 2023'te New York'ta 92NY ile konuşur. ((Fotoğraf Dia Dipasupil/Getty Images))

Comey'nin o kadar korunaklı bir varoluşa yol açtığına inanmaya hazırım ki, kısa dereceli bir aşçı “86 Corned Beef Hash”, ama tüm kariyeri, “86” nın “86” nın da birisini ovuşturmak anlamına gelebileceğini nasıl bilemez?

Ve bu arada, bu plaj nerede, çünkü birkaç ay önce Ekim ayında, avangard sanatçı Comey, üzerine Boyalı “Oy Harris” kelimeleriyle mavi bir deniz kabuğunun bir fotoğrafını yayınladı. Bu, insanların bütün gün sol kanat siyasi el sanatları yapmaya gittikleri bir plaj mı?

Bu plajın nerede olduğunu bilmek istiyorum, böylece yanlışlıkla oraya gitmememden emin olabilirim.

Eğer ifadeyi affederseniz, her şey biraz balıktır. Comey ya da onun bir arkadaşının Trump'ı en azından iptal edildiğinde, belki de çok daha kötüsü ile tehdit eden bu muazzam aptal deniz kabuğu Stonehenge'i kanıtlayabilir miyim? Hayır, ama özellikle bir setin parçası olduğu göz önüne alındığında mantıksız görünmüyor.

Her iki durumda da, bu bir zamanlar Amerika Birleşik Devletleri'nde Sylvia Plath'ı yeni keşfeden bir genç kız gibi göndermeye indirgenmiş olan ve bu konuda çok üzücü ve rahatsız edici olan en güçlü kolluk kuvveti olan bir adam.

Yıllardır, Comey'nin tüm sosyal medya akışı şöyleydi: “Burada sahilde Trump hakkında düşünüyorum, burada ormanda Trump hakkında düşünüyorum, şimdi gölün yanındayım ve Trump'ı düşünüyorum.”

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Ama Comey'nin takıntılı olduğu sadece Trump değil, aynı zamanda kendisi ve tuhaf davranışının daha yaygın bir hastalığın belirtisi olduğu yer burası. Kendisini faşizme ve falan, falan, falan, ayırt edici tarih kitaplarında özverili asker, kahraman olarak görüyor.

Dikkat eden bizler, onu Başkan Trump'ın ilk dönemini üç yıl boyunca 30 milyon dolarlık vergi mükelleflerine bir maliyetle bağlayan Rus anlaşma aldatmacasını pişirmeye yardımcı olan bir yalancı olarak tanıyoruz.

Pazartesi günü, James Comey bir kitap turunda New York'un Yukarı Doğu Yakası'nda olacak ve yeni gerilim filmi “FDR Drive” ın kopyalarını imzalayacak. Bunun bu büyük ilkelerin dikkat çekici antikalıklarla ilgisi olduğunu önermediğimden değil, ama ona kendini açıklama şansı verebilir.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

O gece Barnes & Noble'daki herkes Comey'nin yaptığı kadar Trump'tan da nefret edecek. Birçoğu, ister tehdit anlamına gelse de olmasın, “86 47” direğinden zevk alacaktır. Comey kötü tavsiye edilmeyen görevine karşı çıkacak mı, yoksa sadece ve kitapları kırıp imzalayacak mı?

Comey gözündeki Trump nefretçilerine bakıp “Biliyor musun? Bu hafta çok ileri gittim ve bir ders öğrendim” diyebilseydi, o zaman çok iyi olabilir. Ama nefesini tutma. Bir dahaki sefere Comey, Trump'ı içeren herhangi bir şey için hatalı olduğunu itiraf ediyor.

David Marcus'tan daha fazlasını okumak için buraya tıklayın