Zorla konuşmayı durdurmak için okul bölgeme karşı harekete geçmek zorunda kaldım, ırkçı DEI

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

DEI, cinsiyet, zamirler, kimlik ve “geçiş” konusundaki ulusal tartışmanın ortasında kalmış bir lise İngilizce öğretmeniyim.

Tam burada, ülkenin merkezinde, Kansas City metropol alanında, 17 yıl boyunca öğretmenlik yaptığım, bir zamanlar en çok beğenilen Shawnee Mission Okul Bölgesi büyük ölçüde sola saptı, siyasi aktivizmi gizliyor ve radikal bir “uyanış”ı bastırıyor. “Adil ve dengeli eğitimin yerine ideoloji.

Zorunlu Çeşitlilik, Eşitlik ve Katılım eğitimimizin başladığı 2019'dan bu yana, öğretmenler, bölgenin “Beyaz kimlik yönelimi” olarak adlandırdığı konuyu ele alan tekrar tekrar Beyazları utandıran oturumlara maruz kaldı ve biz de bu amaçla psikolojik manipülasyon kullanmamız konusunda baskı gördük. müfredatın kendi deyimiyle “direncin üstesinden gelin.”

Sınıf ve yurt odası için bu sezonun olmazsa olmazlarını alın. (iStock)

Bölgemizde benimsenen 400.000 $'lık Corwin DEI Müfredatının kökleri radikal Marksist aşırılığa dayanıyor ve şok edici Amerika karşıtı, aile karşıtı ve Beyaz karşıtı propagandayla beyni yıkanıyor.

KANSAS ÖĞRETMENİ, ÖĞRETMEN EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI ÇEŞİTLİLİK EĞİTİMİ İÇİN BÖLGEYİ YIKTI: 'TEKRARLANAN BEYAZ UTANDIRMA'

Corwin Müfredatı, akademisyenler yerine DEI'ye odaklanıyor ve şöyle bir politik ideolojiye sahip: “Ülkemizdeki öğretmenlerin %90'ı beyaz olduğundan, kamu eğitiminde daha fazla eşitlik ve mükemmellik elde etme işi, büyük ölçüde inanç ve davranışları dönüştürme sürecidir. beyaz eğitimcilerin.”

Zorunlu DEI müfredatı aracılığıyla beyaz insanlar sorun olarak tasvir ediliyor: “Birlikte onlar [White people] ırkın gerçekleri ve kendi beyazlıkları konusunda kolektif bir çöküş yaşıyorlar” ve “Beyaz üstünlüğü yanlısı nefret grupları, köktendinci beyaz kimliğin özellikle düşmanca bir biçimini temsil ediyor, ancak aynı zamanda ırkçılığını vatanseverlik kisvesi altında maskeleyen Çay Partisi versiyonu da var. “

Akademisyenlerden siyasi beyin yıkamaya yönelme, Corwin'in DEI programlamasında kendi sözleriyle özetleniyor: Öğretmenlik, “ayrıcalığın sosyal adalet hizmetinde yeniden dağıtılmasıdır.”

OKUL BÖLGE DEI EĞİTİMİ, AMERİKAN BAYRAĞININ 'NEFRET' SEMBOLÜ OLDUĞUNU, CRT'YE DİRENEN ÇALIŞANLARIN kovulmaları gerektiğini söyledi

Müdürümüzden bölücü, Beyaz karşıtı siyasi ideoloji olmadan daha dengeli görüşler talep etmesini isteyen bir mektup yazdıktan sonra, bölge beni “ölü isim verme” suçundan bir “soruşturmaya” ve ardından “cinsiyet kimliği ayrımcılığı” suçundan başka bir sahte “soruşturmaya” tabi tuttu.

Bölge herhangi bir ayrımcılık kanıtı bulamadı (zamir kullanmamaya çalışıyorum), ancak yine de beni “okul yılı boyunca bir veya birkaç kez yanlış zamir kullandığım” için disiplin cezasına çarptırdı; bu, var olmayan bir zamir politikasının ihlal edildiği iddiasıydı.

Öğretmenlere, reşit olmayan çocuklarının okulda “geçiş” deneyimi yaşadığını ebeveynlerden saklamaları söylendiğinde, vergi mükelleflerine bölgede neler olup bittiğini açıklamak ve bölgenin öğrencilere yayınlamayı reddettiği tartışmalı ırk temelli müfredatı ifşa etmek için halka açıldım. Kamuoyunu, giderek kötüleşen öğretmen açığının nedenleri konusunda uyarın ve düşük öğrenci başarı rakamlarını açıklayın.

Çabalarım karşılığında muazzam bir halk desteği aldım ama aynı zamanda nefret dolu tepkiler aldım, pozisyonlarım ve eylemlerim açıkça yanlış temsil edildi ve giderek daha düşmanca bir çalışma ortamıyla karşı karşıya kaldım. Ek bir ceza olarak AP derslerim elimden alındı ve bir yıl boyunca ekip toplantılarına nezaret etmem istendi.

FLORIDA ÜNİVERSİTELERİ 'UYANDIK İDEOLOJİLER' ÜZERİNDEKİ ENDİŞELER ARASINDA GENEL EĞİTİM DERSLERİNİ YENİLİYOR

Disipline itiraz ettim, öğretmen sözleşmesinde belirtildiği gibi davamı tahkime götürmeye çalıştım ve hatta Eşit İstihdam Fırsatı Komisyonu'nun soruşturmasını sağlamaya çalıştım. Ancak bölge temyize veya tahkime katılmadı ve EEOC'nin bilgi talebini görmezden geldi.

Öğretmenleri yalan söylemeye zorlamak ve onları ailelerden bilgi saklamaya zorlamak yanlıştır. Bölgenin bizi inanmadığımız, dini ve ahlaki inançlarımıza aykırı olan şeyleri söylemeye zorlaması da aynı derecede yanlış.

Geçtiğimiz 19 ay boyunca mevcut tüm seçenekleri tükettikten sonra bölge bana dava açmaktan başka seçenek bırakmadı. Öğretmen maaşlı bekar bir anne olarak bu adımı atmak zorunda kalmamak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım ama başka çarem yok.

Dava, yakıcı, bölücü DEI müfredatına itiraz ettiğim ve inanmadığım şeyleri söylemeye zorlandığım için bölgenin var olmayan bir politika altında nasıl uydurma iddialar uydurduğunu ayrıntılarıyla anlatıyor.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Ben sadece çocuklara ders vermek istiyorum ve öğrencilere, ebeveynlere ya da herhangi birine yalan söylemeye zorlanmak istemiyorum. Öğrencilerimin hepsini, her birini önemsiyorum. Onlara mümkün olan en iyi eğitimi vermeye çalışırken nazik, şefkatli ve sevgi dolu olmalıyız. Her gün, her yıl, her öğrenciyle bu amaçla çalışıyorum. Ama onları kandırmayı reddediyorum ve doğru ya da yararlı olmayan şeyler söylemek zorunda kalmayacağım.

Öğretmenler sınıfa girdiğinde anayasal olarak korunan özgürlüklerimizi kapıda bırakmıyoruz. Daha iyisini hak eden öğrencilerimizin ve ailelerimizin yararına ve bölgedeki beni zorla boyun eğdirmeye çalışanlar karşısında inanç ve değerlerime sadık kalmaktan korkmuyorum. Eğer bu mahkemeye gitmem gerektiği anlamına geliyorsa öyle olsun.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN