VICTOR DAVIS HANSON: Uzun süredir devam eden ulusal Biden kabusumuz neredeyse sona erdi. Trump Invictus artık özgür

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Editörün notu: Aşağıdaki yorumun bir versiyonu ilk olarak yazarın X hesabında yayınlandı.

“L'audace, l'audace, encore l'audace, toujours l'audace”! 18. yüzyıldan kalma karışık Fransız alıntılarını yeniden ifade edersek: Biden'ın ardından tufan gelmiyor, şimdi cüretkâr, daha da cüretkâr ve her zaman daha cüretkar.

Neden? İki apaçık gerçeğin birleşimi. Joe Biden'ın beceriksiz yönetimi, sadece Amerika için değil, yurtdışında daha güçlü bir Amerika arayan ama onu daha zayıf bulan Batı için de tanrısız bir felaket olduğunu kanıtladı. İkincisi, Trump Invictus artık özgürleşti: “Durumların pençesinde/Ben ürkmedim veya yüksek sesle ağlamadım,/Şansın sopaları altında/Kafam kanlı ama eğilmedi.”

Nancy-Pelosi'nin uydurduğu üçüncü bir görevden alma şöyle dursun, başka bir seçim ya da itibarsızlaştırılmış ve itibarsızlaştırılmış bir medya (“güvercinler şahinin delici pençelerini gagalıyor”) konusunda endişe duymuyor. Bunun yerine, başarısız oy verme kaparilerinden, başarısız hukuk davalarından ve başarısız iki suikast girişiminden sonra yılmaz bir şekilde takip ediyor.

Donald Trump, başarısız oy verme kaparileri, başarısız hukuk davaları ve başarısız iki suikast girişiminden sonra yılmaz bir şekilde ilerliyor.
Shakespeare'den, Notre Dame'a yaptığı son ziyaretten ve şimdi ona saldıran bir zamanlar düşman olan Avrupalı kalabalıktan bir kez daha alıntı yapmak gerekirse, “O dar dünyada en iyi şekilde biniyor / Bir Colossus gibi ve biz önemsiz adamlar / Onun kocaman bacaklarının altından yürüyüp etrafı gözetliyoruz / To Kendimize onursuz mezarlar bulalım”. Özetle, en zayıf başkanımızın ardından en cüretkar başkanımız gelecektir.

AMERİKANLARIN ÇOĞUNLUĞU BİDEN'IN ORTALAMANIN ALTINDA VEYA KÖTÜ BAŞKAN OLARAK ANILACAĞINA İNANIYOR: ANKET

Biden'ın beceriksiz kibri Kabil'deki Amerikan ordusunu neredeyse yok ediyordu. Batı'nın caydırıcılığını mahvetti. Tüyler ürpertici Taliban'a milyarlarca dolarlık beklenmedik bir cephanelik yağdırdı. Yalanları, beceriksizliği ve evet, narsisizmi Amerikalıların ve müttefiklerimizin moralini bozdu ama en azından bir daha asla yüzde 50 onaya ulaşamamasını sağladı.

Kabil kabusunun ardından gelenler de aynı derecede kötü, hatta daha da kötüydü: Ukrayna ve Orta Doğu'da geniş çaplı iki savaş, İran'ın yatıştırılması, İsrail'in dövülmesi, var olmayan bir ABD sınırı, 12 milyon yasadışı yabancı, temel gıda maddelerinde aşırı enflasyon, yürütme organının silahlandırılması, Üçüncü Dünya benzeri kanunlar, yağma ve mağaza hırsızlığı meşrulaştırıldı, artan suçlar bağlamsallaştırıldı ve trilyonlarca alçaltılmış doların basılması normalleştirildi.

Biden, bir zamanların önde gelen ABD ordusunu acımasız bir kültürel uyandırma şakasına dönüştürmeye çalıştı. Son dört yılın tren kazası, Biden'ın ABD tarihindeki en skandallı medya-siyaset komplosu tarafından maskelenen kendi zayıflığıyla daha da arttı. Ancak artık restorasyon ve normalleşmenin mümkün olmakla kalmayıp ufukta da göründüğüne dair baş döndürücü bir algı var.

BİDEN, SOROS'A ÖZGÜRLÜK MADALYASINI VERDİKTEN SONRA SUÇ MAĞDURLARININ 'YÜZÜNE TOKAT ATTIĞI İÇİN YARATILMIŞTI: 'İĞRENÇ'

Artık gerçek serbest bırakıldı ve Kovid'in kökenleri, çeşitlilik/eşitlik/katılım gerçeği, Biden ailesi sendikasının çıplak açgözlülüğü, Joe'nun demansı, Joe'nun şovenizmi hakkındaki eski yalan inkarları bastırıyor. üç cinsiyet ve sözde hidrolik kırma, silah taşıyan, McDonald's'ın emektarı ve sınır şahini Kamala Harris'in “neşesi” ve “hızı” hakkında.

Hiç kimse, artık etkisiz hale getirilmiş dolandırıcılardan ve yorucu sahtekarlardan korkmuyor veya onları dinlemiyor: Biden'lar, Fauci'ler, Mayorka'lar, Garland, Milley, Austin, Jean-Pierre, Comey, Brennan, Clapper veya McCabe – ve onların Hunter'ın harika olduğu yönündeki eski yalanları, Biden saha kadar sağlıklı, işlev kazandıran virüs yok, yarasa Kovid'e neden oldu, sınır güvenli, Çin ordusu generalleri Trump'tan daha güvenilir, dizüstü bilgisayar Rusya'da Trump bir Putin kuklasıdır ve her zaman mide bulandırıcı “Hatırlamıyorum”, “Hatırlamıyorum”, “Hatırlamıyorum” ve “Söyleme özgürlüğüm yok” gibi sözlerine basıldığında.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Müttefiklerimiz kendilerini daha güvende hissediyor, düşmanlarımız ise korkuyor. Yaklaşan caydırıcı ve güvenilir bir Trump yönetimi fikri İran'ı korkuttu ve Suriye'nin çökmesine yardımcı oldu. İsrailliler neşeleniyor. Hizbullah, Hamas ve Husiler için durum böyle değil.

Beklenti, doların hüküm sürmesi ve borsanın güçlü kalması. Trump'ın Wall Street'teki, Silikon Vadisi'ndeki veya şirketlerin toplantı odalarındaki geleneksel düşmanları bile, eski düşmanlarının daha fazla ve daha ucuz enerji, daha az hükümet düzenlemesi ve vergilendirme hayalinden ve artık her şeyin mümkün olduğuna dair yeniden güven hayalinden gizliden gizliye memnun olduklarını fısıldıyor. bir hükümet hayallere huysuz bir hayır yerine coşkulu bir evet diyor.

Aniden uyanık zorbalar kaçmaya başlar. Gözenekli sınır gerçekten kapatılabilir; yasadışı uzaylı çeteleri ve suçlular paketlenecek. Sol artık Logan Yasası'na başvurmuyor. Bunun yerine, gelecek başkanın artık sanal başkan olması ve adamlarının gitmiş olması onları rahatlattı.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Biden artık günahlarının iki katına çıkmadığını ve fırsatı bulduğunda daha da fazla günah işlediğini görünce ciyaklıyor.

Başka bir deyişle, yakın zamanda imkansız olan sadece yeniden mümkün değil, aynı zamanda muhtemeldir! Her birimiz, en azından bu kısa fırsat penceresi için, bir kez daha şunu hissediyoruz: “Ben kaderimin efendisiyim, ben ruhumun kaptanıyım.”

VICTOR DAVIS HANSON'DAN DAHA FAZLA BİLGİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN