Ülkemizin kendisini kurtarmak için bir geri dönüş hikayesine ihtiyacı var. Elon, Vivek ve DOGE akıl sağlığımızı geri getirebilir

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Dikkatsiz harcamalar norm haline geldikçe, hükümet kontrolden çıktıkça ve ulusal borcumuz hızla 36 trilyon doların üzerine çıktıkça, Washington'un mali sorumluluktan ve Amerikan Rüyasından neredeyse vazgeçtiği açık. Amerika'yı mali akıl sağlığı yoluna geri getirmek için Washington'da dramatik bir değişime ihtiyacımız var ve Başkan Trump'ın Elon Musk ve Vivek Ramaswamy'yi isimlendirme kararı, büyük hükümette hüküm sürerek Amerikan Rüyasını korumaya kendini adamış vatanseverlerin hâlâ var olduğunu gösteriyor.

Hükümet Verimliliği Dairesi'nin (DOGE) çalışması, ülkemizi tersine çevirmek, Amerika'yı Yeniden Harika Hale Getirmek ve Amerikan halkını büyük hükümet, enflasyon ve borç kabuslarından kurtarmak için kritik öneme sahip olacaktır. Bu nedenle yakın zamanda Iowa Cumhuriyetçi Senatör Joni Ernst'e Senato DOGE Grubunun kurucu üyesi olarak katıldım. Kongre'nin Trump yönetimine federal hükümeti düzeltmek ve DOGE'nin başarısını garanti altına alacak çalışmalarını ilerletmek için maksimum esneklik sağladığından emin olmak için çalışacağım.

DOGE'nin misyonuna %100 bağlıyım çünkü tüm hayatım bir geri dönüş hikayesiydi.

ELON MUSK VE VIVEK RAMASWAMY, STK'LARA YÖNELİK ABD FONLARININ 'İNCELENMESİ GEREKİYOR' KONUSUNDA KABUL EDİYOR

Toplu konutlarda büyüyen bekar bir annenin çocuğu olarak her zaman zorluklara meydan okumak için mücadele ettim. Annem büyürken bana her zaman Amerika'da doğduğum için çok çalışmaya istekli olursam her şeyi yapabileceğimi ve olabileceğimi söylerdi. İş hayatımda, başarısız şirketleri iş yaratmak için geri çeviren zihniyetim buydu.

Daha sonra, 2010 yılında Florida ekonomisinin serbest düşüşe geçtiğini, eyaletimizin borçlarının arttığını, işlerini kaybettiğini ve aileler Sunshine Eyaletinden uzaklaştıkça nüfusun azaldığını gördüğümde, Florida'yı tersine çevirme görevi için valiliğe aday oldum. Ağır düzenlemeleri hafifletmek, vergileri düşürmek ve Florida'daki aileler için çalışmak için yaptığımız çalışmalar, ekonominin hızla büyümesine, suç oranının 47 yıldır düşük olmasına, daha iyi K-12 okullarına, ülkenin 1 numaralı yüksek öğretim sistemine ve 1,7 milyon yeni eğitim kurumunun yaratılmasına yol açtı. yeni özel sektör işleri.

ELON VE VIVEK BU BONDOOGLE ORGANİZASYONU İÇİN ABD'YE FİNANSMAN VERMELİ VE MİLYON DOLARLIK BİR KAZANÇ ELDE ETMELİ

Florida'nın 2010'da yaptığı gibi, Amerika artık kendisini, kendisini kurtarmak için dramatik bir değişimin gerekli olduğu bir anda buluyor. Bu rakamlar mali durumumuzun gerçekte ne kadar vahim olduğunu ortaya koyuyor. 2019'dan bu yana ABD nüfusu sadece %2 arttı, ancak federal harcamalar %52 oranında arttı ve federal işgücü yüzde yedinin üzerinde bir artışla 140.000'den fazla çalışan tarafından arttı.

DOGE'nin misyonuna %100 bağlıyım çünkü tüm hayatım bir geri dönüş hikayesiydi.
Başkan Biden göreve geldiğinden bu yana federal hükümet tarafından yapılan uygunsuz ödemelerin toplamı 764 milyar doları buldu. ABD'nin ulusal borcu Biden yönetimi altında yaklaşık 8 trilyon dolar arttı ve bu borcun faiz gideri şu anda yıllık 1 trilyon dolardan fazla tüketiyor; bu da Amerikalı vergi mükellefi başına yaklaşık 6.500 dolara mal oluyor.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bir iş adamı olarak şunu biliyorum ki sürekli gelişen, yenilik yapan ve daha verimli hale gelen bir şirketi yönetmezseniz ölürsünüz. Şu anda federal hükümette gördüğümüz şey bu. Washington'un kendi imkanları dahilinde yaşayamaması, enflasyona, yüksek faiz oranlarına ve Amerikalı ailelerin daha az iş yapmasına neden oldu. DOGE, büyük hükümet düzenlemelerini azaltan, bürokrasiyi azaltan, vergileri azaltan, kamu güvenliğini ve eğitimi iyileştiren ve her ailenin yaşayabilmesi için iyi maaşlı Amerikan işleri yaratacak şekilde özel sektörümüzü büyüten köklü bir değişim zihniyetiyle bu karışıklığı düzeltme fırsatına sahip. onların hayalleri.

Elon ve Vivek iş dünyasında büyük başarı elde etti çünkü verimli organizasyonları nasıl yürüteceklerini ve üretken ekipleri nasıl yöneteceklerini biliyorlar. Federal hükümetin bu tür bir liderliğe çok daha fazla ihtiyacı var. Federal hükümetimiz içinde hesap verebilirliği zorlamamak, ulusal güvenliğimiz ve Amerikan Rüyası için ciddi bir tehdittir. Elon ve Vivek bunu iyi anlıyorlar ve Başkan Trump'ın onları DOGE'nin yönetimine verme kararı, Amerikalılara DOGE'nin ülkeyi tersine çevirmeye kararlı ciddi insanlar tarafından yürütülen ciddi bir çaba olduğuna dair güven vermeli.

2018'de ABD Senatosuna seçildiğimden beri sorunları çözmek için mücadele ediyorum ve DOGE'nin artık bu sorunların üstesinden gelmeye yardımcı olmak için yaratıldığına çok sevindim.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

REINS Yasası, hükümetten yardım alan insanlar için çalışma gerekliliklerini yeniden tesis etmeye yönelik Haydi İşe Başlayalım Yasası ve Washington'u Çalıştırma gündemim gibi yasa tasarılarını geçirmek için mücadele ediyorum. Ancak Washington'da ihtiyacımız olan değişikliği reddeden pek çok kişi var. Washington düzeni, ceplerini doldurmalarına ve hükümeti büyüterek güçlerini şişirmelerine olanak tanıyan statükoyu korumak istiyor. Bu içeridekiler için, pervasız harcamaların ve büyük borcun Amerikalı ailelere yol açtığı zorluklar, artık yalnızca onlara fayda sağlayan bozuk bir sistemin kabul edilebilir bir sonucudur.

Kasım ayında Amerikan halkı, bozulan statükodan bıktıklarını oylarıyla açıkça ortaya koydu. Başkan Trump, Washington'da reform yapma yetkisiyle seçildi ve DOGE'nin çalışmaları, Elon ve Vivek'in federal hükümetimizdeki pervasız harcamaları, israfı ve dolandırıcılığı tarayıp ortadan kaldırmasıyla, Amerika'yı Yapabilmemiz için hükümet verimliliği gündemini ilerletmede çok değerli olacak. Yine Harika, Amerikan Rüyasını kurtarın ve sonunda Washington'u ülke çapındaki çalışkan aileler için Çalıştırın.