Trump, 4 Temmuz protestolarına rağmen 'Kings' olmasına rağmen kurucu babalara benzer

Eda

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Yıllardır, en sola kurucu babalarımıza, 4 Temmuz ve Amerikan bayrağına yönelik saldırılarını artırıyor. Kelimenin tam anlamıyla üçünün de iptal edilmesini istediler.

Ama… en önemli ve sevilen tatilimizi kutlamaya devam ettiğimiz sürece, en soldan yararlanmaktan çok mutlu. Bununla birlikte, 4 Temmuz için ikinci “Kral yok” protestolarını planladılar. Bunlar-çoğunlukla ödenen-Buzlu Anarşistlerin üç hedefi var: Başkan Donald Trump ve politikalarını yaymak; Bağımsızlık Günümüzü kutlamak için; ve ana akım medyadaki müttefiklerinden mümkün olduğunca ücretsiz tanıtım yapmak.

İronik bir şekilde, bu protestocular Amerikan tarihini biliyorlarsa, kendileri için düşünürlerse veya aslında diğer Amerikalılarının refahını önemsiyorlarsa, Trump'ın bir “kraldan” mümkün olduğunca uzakta olduğunu ve aslında kurucu babalarımızla çok ortak bir ortak olduğunu fark edeceklerdi. Kurucu babalarımızın Trump'ı kendilerinden biri olarak benimseyeceğine inanıyorum. Neden? Çünkü kesinlikle hayatının son on yılında, onlarla aynı inançları sergiledi; onlarla aynı cesaret; onlarla aynı vizyon; Ve kelimenin tam anlamıyla hayatını onlar gibi çizgiye koydu.

Beyaz Saray, Amerika Ordunun tarihi kilometre taşını kutlarken, Trump karşıtı protestoların 'tamamen başarısızlığını' çarptı

Bu konu hakkında biraz biliyorum çünkü üç yıl önce bu 4 Temmuz'da, “The 56 – Bağımsızlık Bildirgesi'ni imzalamak için risk alan 56 – Özgürlük Dersleri. “ Kitabı yazmamın tek nedeni, bu adamları hak ettikleri kahramanca ışıkta, onları nasıl koruyacağına dair bir planı, 4 Temmuz ve Amerikan bayrağını iptal etmekten sergilemekti.

4'teki anarşist protesto: “No Kings 2.0 – Zulümsiz Bağımsızlık.” Broşür daha sonra şöyle diyor: “Bu 4 Temmuz Amerika'nın vaadini geri alıyoruz. Herkes için özgürlük. Herkes için adalet. Kral yok.”

Daha sonra, organizatörlerin ya prensipleri olmayan ücretli propagandacılar olduklarını gösterdikleri bölüme geliyoruz; Şimdiye kadar güç aç sosyalist silosunda, artık akıl veya ışığı göremiyorlar; Ya da sadece diğer Amerikalılarını hak ve özgürlüklerini soymak istiyorlar.

Broşürün geri kalanı şöyle yazıyor: “Yerel bir protesto olarak başlayan şey şimdi ulusal bir harekettir. Bu sola karşı hakla ilgili değil – bu, insanlarla ve güçle ilgilidir. Yasanın üstünde lider yok. Haklar sıyrıldığında artık sessizlik yok. Daha fazla korku, manipülasyon veya sahte vatanseverlik yok.” Vay. Gerçekten mi?

Gerçekliğin bu amaçlı bükülmesini mazur görecek düşünebileceğim tek şey, organizatörlerin ve anarşistlerin Joe Biden'i bir şekilde Trump ile karıştırmalarıdır. “Yasanın üzerinde daha fazla lider yok.” Biden ve sadece dört kısa yıl önce Biden ve güç aç bürokratlar tarafından yürürlüğe giren acımasız Covid fermuarları altındaki Amerika Birleşik Devletleri'ni hatırlıyorlar mı? İşler ve geçim kaynakları yok edildi; okullar kapalı; çocuklar eğitimsiz ve cezalandırılmamış; zorla maskeleme; zorla aşılar; Polis, askeri, itfaiyeciler, doktorlar, hemşireler ve diğerleri, Amerikan haklarını aşılama hakkını kullandıkları için ateş etti.

Bu, “haklar çıkarıldığında artık sessizlik yok” poster çocuğu değilse, ne olduğunu bilmiyorum. Ve yine de, solda bu son “Kral” protestolarını organize edenler sadece “sessiz” değildi, aynı zamanda birçoğu iş, eğitim ve özgürlüğün zalim yıkımını sağladı. “Manipülasyon” hakkında konuşun. “Korku” hakkında konuşun. Potansiyel olarak milyonlarca Amerikalı, bu retorik ve gerçek terör saltanatından tam olarak iyileşmedi.

Fakat elbette, bu protestonun özgürlük, haklar veya Amerikan halkının refahı ile ilgisi yok. Neredeyse tamamen bulaşan Başkan Trump ile ilgili. Ancak bu 4 Temmuz'da cumhurbaşkanını protesto ettikleri için, onları nefretlerinin korunduğu ironik gerçekler hakkında eğitmek istiyorum.

1776'da, zenginlerin büyük çoğunluğu ya İngiliz tacı ile yan yana koymayı ya da sessiz kalmayı seçti. Paralarını veya ayrıcalıklarını riske atmak istemediler.

Bağımsızlık Bildirgesi'ni imzalayarak kendi ölüm varantlarını imzalayan 56 adamın bir kısmı oldukça zengindi. Bugün milyarder olarak kabul edilirlerdi. Peki, onları gölgelerde saklanan zamanlarının zenginlerinden ne ayırdı? Cesaret ve zulüm nefreti.

Daha Fazla Haberler Fikri için buraya tıklayın

Koloniler özgürlük ve zulüm arasında bu devrilme noktasına ulaştığında, bu adamlar kendilerine hayatlarının en önemli iki sorusunu sordular: “Ben değilse, kim? Şimdi değilse, ne zaman?”

Emin olmak için, on milyonlarca Amerikalı 2015 yılında New York City işadamı Trump'ın kendine aynı iki soruyu sorduğuna inanıyor. Bunların hiçbirine ihtiyacı yoktu. Trump ikonik bir küresel iş imparatorluğu yaratmıştı ve hayatının geri kalanını barışçıl lüksle geçirebilirdi. Ve yine de, kurucu babalarımız gibi – onun yerine ulusunu seçti. Ve yaptığı için, geçen Temmuz ayında hayatını kaybetmenin birkaç milimetresine geldi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Hayır. Organizatörler ve anarşistler “krallara” karşı protesto etmek istiyorlarsa ve küfürlü bir gücün kontrol edilmesini sağlamak istiyorlarsa, onları kimin finanse ettiğini veya serbest geçiş yapmayı seçtiklerinin geçmiş davranışlarına bakmak isteyebilirler.

Trump, kurucu babalarımızın kişileştirilmesidir ve bu şekilde tanınmayı hak eder.