San Francisco’nun tazminat planı ve ben, okul kurullarıyla savaşmak için 12 kural ve daha fazlası Haberler Opinion

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bülteni’ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

TUCKER CARLSON – ABD, adalet sisteminin Trump üzerinden yıkımından asla kurtulamayacak… Okumaya devam et…

REP. WESLEY AVI – San Francisco’nun tazminat planı, benim gibi Siyahlar için bu şaşırtıcı sonuca yol açacak… Okumaya devam et…

BIDEN’I GİZLEDİ – Ekonomimiz tankta, bankalar sendeliyor, enflasyon çok yüksek ve Biden’ın size söylemediği daha çok şey var… Okumaya devam et…

ANDY McCARTHY – İşte Alvin Bragg’ın Donald Trump’a karşı haçlı seferinin siyasi olduğuna dair daha fazla kanıt… Okumaya devam et…

EBEVEYNLER VS. OKUL KURULLARINI UYANDIRDI – Biz ebeveynler, Amerika’nın en kötü şöhretli okul yönetim kuruluyla savaşmak için bu 12 kuralı takip ettik. Sizin için de çalışabilirler… Okumaya devam et…

BENJAMİN SALONU – Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaşını yazarken neredeyse ölüyordum. İşte patlamanın ardından yaşananların hikayesi… Okumaya devam et…

RİCK PERRY- Biden, Alaska’nın Willow sondaj operasyonunu onayladı, ancak bu, durdurmak için yalnızca küçük bir adım the Bir sonraki enerji krizi… Okumaya devam et…

İZLE: DOUG COLLINS — Alvin Bragg’ın Trump’ı sevmediği ‘sır değil’… Videoyu gör…

GREGG JARRETT – Trump’ın beklenen ‘tutuklanması’: Bu yasal olarak zayıf suçlamaların arkasında siyaset ve güç oyunları var… Okumaya devam et…

KONTROL DIŞI IRS – DOSTLUK GÖKLERİ – Elizabeth Warren’ın şok edici Ruh çılgınlığı tüm uçak yolcularını incitecek… Okumaya devam et…

GÜNÜN VİDEOSU – Haberler sunucusu Laura Ingraham, Biden kurtarma paketini alkışlayan aynı kişilerin, işçi sınıfından insanlar taşeronluk veya yasadışı işçilik nedeniyle işlerini kaybettiklerinde asla iki kez göz kırpmadıklarını söylüyor… İzle şimdi…

Z GENİ ERKEKLER & AŞK – Ben Gen Z’yim. Benim neslimdeki erkekler flört etmiyor. Neden biz?… Okumaya devam et…

REPS. ÖLÇEKLENDİRME & SMITH: Biden’ın IRS’si küçük işletmeleri ve aileleri hedefliyor. 87.000 ajandan oluşan bu ordunun finansmanı bozulmalı… Okumaya devam et…

İZLE: JIMMY FILLA – Bu yönetimin yaptığı her şey ağır baskı… Videoyu gör…

CHARLIE KIRK- UC Davis’te politika hakkında konuştum. Solcular yalanlarla, saldırılarla karşılık verdiler ama sözlerimin şiddet olduğunu söylediler… Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Ekonomik Çılgınlık Tüm politik karikatürlerimize göz atın…