Sabah Zaferi: JD Vance'in gizli silahı

Eda

New member
Bu içeriğe erişmek için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla seçili makalelere ve diğer premium içeriklere ücretsiz erişim.

E-postanızı girip Devam'a basarak, Haberler'in Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz. Bu politikaya Finansal Teşvik Bildirimimiz de dahildir.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

“O kibar.”

Durun. Ne? Senatör JD Vance “nazik” mi?

İşte konuğum, podcaster ve Amerika'nın en etkili Cumhuriyetçi kadınlarından biri olan Mary Katharine Ham'in bana Çarşamba sabahı Vance hakkında anlattığı şey. (Vic Matus ile birlikte sunduğu “Getting Hammered” adlı podcast'ini dinlemek çok keyifli.)

Senatör Vance ile ilk kez 2016'da “Hillbilly Elegy” adlı kitabı piyasaya çıktığında röportaj yapmıştım. Muhteşem bir kitap ve hala sürükleyici bir okuma. Vance o zamanlar siyasette değildi. Yale Hukuk Fakültesi mezunuydu ve Silikon Vadisi'nde yolunu bulmaya çalışıyordu. Hikaye, terk edilmiş çelik ve araba kasabaları Ohio, Pensilvanya ve Michigan'dan gelen herkesin yüreğine dokundu.

Mary Katharine'in bana açıkladığı şey, bir radyo sunucusunun 2016'dan bu yana Vance ile yaptığım çok sayıda röportajdan veya 2022'de kendisi ve diğer beş Cumhuriyetçi Parti Senato adayıyla birlikte moderatörlüğünü yaptığım tartışmadan öğrenebileceği bir şey değil. Vance ile gerçek veya sanal bir sahnede hiç vakit geçirmedim, bu yüzden kamusal olmayan ortamlarda nasıl biri olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu.

DAHA FAZLA FOX HABER FİKRİ İÇİN TIKLAYIN

Mary Katharine'den “O nazik” gözlemini açıklamak için ekstra bir bölümde kalmasını istedim. Siyasi yelpazenin her yerinden, siyasetlerinden bağımsız olarak herkese saygıyla davranan, kimse bakmıyorken minnettarlık gösteren, gerçekten de “nazik” olan insanlara inanıyorum. Zalimlik, zulmün hedefi az çok hak etse bile beni iğrendiriyor. Bunun Katolik eğitiminin bir ürünü olduğundan eminim ve CS Lewis'in bilgeliğini içselleştirme girişiminin bir sonucu:

Sıradan insanlar yoktur. Hiçbir zaman sıradan bir ölümlüyle konuşmadınız. Milletler, kültürler, sanatlar, medeniyetler – bunlar ölümlüdür ve onların hayatı bizimkine bir sivrisineğin hayatı kadardır. Ama şakalaştığımız, çalıştığımız, evlendiğimiz, hor gördüğümüz ve sömürdüğümüz ölümsüzlerdir – ölümsüz dehşetler veya sonsuz ihtişamlar. Bu, sürekli ciddi olmamız gerektiği anlamına gelmez. Oynamalıyız. Ama bizim neşemiz, en başından beri birbirlerini ciddiye almış insanlar arasında var olan türden (ve aslında en neşeli türdür) olmalı – hiçbir hafiflik, hiçbir üstünlük, hiçbir küstahlık yok.
Vance'in kitabını okuduysanız, Lewis'in ifadesinin doğru olduğunu bildiğini biliyorsunuzdur. Yabancılar Vance'e yolculuğunda sık sık yardım etti: Middleton, Ohio polisi; USMC topçu çavuşları; Yale Hukuk profesörleri ve Silikon Vadisi devleri. Ve onda bıraktıkları izler – Mary Katharine'in bahsettiği bu nezaket, tartışmalara ve hatta canlı yayında ve sahnede gözlemlediğim derin anlaşmazlıklara verdiği çok normal, medeni tepkilerdeki sağduyulu tavır – bu, “iyi adam” rolünü üstlenmeyen, ancak bunu gerçekten yaşayan politikacılar için güçlü bir süper güçtür.

VANCE KARİYERİNİN 'EN ÖNEMLİ KONUŞMASINI' YAPACAĞI

Harry Truman'ın meşhur gözlemi, Washington, DC'de bir arkadaş istiyorsanız bir köpek satın alın. Beltway'in yönetici sınıfı içindeki arkadaşlardan bile daha nadir olanlar gerçekten minnettar insanlardır. Minnettarlık, derinden yerleşmiş bir erdem ifadesidir. Genellikle medeniyette kendini gösterir ve kesinlikle nezaket ifadelerinde de bunu yapar. JD Vance'in karakterinde bu nezaket niteliğinin olması GOP'un reklamını yapması için çok iyi bir şeydir.

Cumhuriyetçi başkan adayı eski Başkan Donald Trump ve Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayı Senatör JD Vance, R-Ohio, 16 Temmuz 2024 Salı günü Milwaukee'deki Fiserv Forum'da düzenlenen 2024 Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi'ne katıldı. (AP Fotoğrafı/Carolyn Kaster)

FOX NEWS UYGULAMASINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Ülkemiz çok mübarek, ancak içinde birçok kişi büyük acılar çekiyor. Politika ve sosyal medya, eskiden nazik ve cömert olan birçok insanı kalıcı olarak tartışmacı partizanlara dönüştürdü. Vance'in gençliğinde çektiği acılar tartışılmaz. Acılar insanları değiştirir, genellikle iyiye doğru. Bu, Vance'i GOP'tan bu topluluklara ve özellikle acı çeken ailelere harika bir elçi yapar. Kampanya yöneticilerinin bu gizli silahı kullanmaları için dua edin. Gerçek şefkat güçlü bir şekilde çekici bir şeydir.

Hugh Hewitt, hafta içi sabahları 6'dan 9'a kadar ET'de Salem Radyo Ağı'nda yayınlanan ve Salem Haber Kanalı'nda eş zamanlı yayınlanan “The Hugh Hewitt Show”un sunucusudur. Hugh, ülke çapında 400'den fazla bağlı kuruluşta ve SNC'nin izlenebildiği tüm yayın platformlarında Amerika'yı uyandırmaktadır. Hafta içi 6'da ET'de Bret Baier'in ev sahipliği yaptığı Fox Haber Kanalı'nın haber yuvarlak masa toplantısına sık sık konuk olmaktadır. Ohio'lu bir çocuk ve Harvard College ve Michigan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Hewitt, 1996'dan beri Chapman Üniversitesi Fowler Hukuk Fakültesi'nde Anayasa Hukuku dersleri vermektedir. Hewitt, kendi adını taşıyan radyo programını 1990 yılında Los Angeles'tan başlattı. Hewitt, sık sık her büyük ulusal haber televizyon ağında göründü, PBS ve MSNBC için televizyon programlarına ev sahipliği yaptı, her büyük Amerikan gazetesi için yazılar yazdı, bir düzine kitap yazdı ve en son Kasım 2023'te Miami'de düzenlenen Cumhuriyetçi başkanlık tartışması ve 2015-16 döneminde dört Cumhuriyetçi başkanlık tartışması olmak üzere çok sayıda Cumhuriyetçi aday tartışmasını yönetti. Hewitt, radyo programını ve köşesini Anayasa, ulusal güvenlik, Amerikan siyaseti ve Cleveland Browns ve Guardians'a odaklıyor. Hewitt, yayıncılıktaki 40 yılı aşkın kariyeri boyunca Demokratlar Hillary Clinton ve John Kerry'den Cumhuriyetçi Başkanlar George W. Bush ve Donald Trump'a kadar on binlerce konukla röportaj yaptı ve bu köşe yazısı, bugün radyo/TV programını yönlendirecek olan ana hikayeyi önizliyor.

HUGH HEWITT'TEN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN