OJ Simpson'ın ölümü, Trump'ın mahkemedeki günü ve Haberler Fikirler'dan daha fazlası

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bültenine hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

HANNITY – Haberler sunucusu OJ Simpson'ın 76 yaşında ölümüne tepki gösterdi çünkü cinayet davası hâlâ Amerikalıları bölüyordu. Okumaya devam et…

HUGH HEWITT – Bir savaşın içindeyiz. Biden bunu bilmiyor. Trump öyle. Okumaya devam et…

CESUR YENİ DÜNYA – OJ Simpson, beyaz Bronco ve Amerika. Her şeyi değiştiren araba kovalamacası. Okumaya devam et…

GUTFELD – Uzun süredir NPR editörü, kamu radyosunun ana dayanak noktasındaki kurumsal önyargıdan dolayı hayal kırıklığına uğruyor. Okumaya devam et…

GREGG JARRETT – Bragg'in Trump'a karşı açtığı absürt dava nihayet mahkemede hak edilmemiş gününe kavuştu. Okumaya devam et…

RAYMOND ARROYO – Haberler yazarı, eski Başkan Trump'ın Başkan Biden'ı kendisini tartışmaya nasıl zorladığını anlatıyor. İzlemeye devam edin…

POMPEO & BARR – Kongre, FISA Bölüm 702'nin süresinin dolmasına izin veremez. Okumaya devam et…

YOU ARE. RICK SCOTT – İsrail'den yeni döndüm ve bu iki önemli şeyi gördüm. Okumaya devam et…

ONU SATIN ALMIYORUM – Biden genç seçmenlerin hayatını mahvetti ve bu ona pahalıya mal olabilir. Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.