Haberler'den Biden'ın vergi aldatmacası, 'Tahran Kasabı' ve daha fazlası

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun.

Geçerli bir e.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

Sorun yaşıyorsanız? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bülteni'ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

HANNITY – Haberler sunucusu, eski Başkan Trump'ın Mar-a-Lago'daki evine belge anlaşmazlığı ve NY-Trump davası nedeniyle yapılan baskını yerle bir ediyor. Okumaya devam et…

HUGH HEWITT – Trump ulusal güvenlik ekibini şimdi belirlerse sonbaharda milyonlarca oy toplayacak. Okumaya devam et…

JON VOIGHT – 'Reagan'da eski bir KGB ajanını canlandırmaya nasıl başladım? Okumaya devam et…

GUTFELD – Mariannette Miller-Meeks, mahvolan hayatlar konusunda Kovid dönemi yetkilisini sorgulamak için 'fırsatı kaçırdı'. Okumaya devam et…

'TAHRAN KASAP' – İranlı bir siyasi mahkumdum. Biden'ın İran başkanını onurlandırmasının ne kadar korkunç olduğunu biliyorum. Okumaya devam et…

RAYMOND ARROYO – Haberler katılımcısı, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in F-bombasını nasıl attığını ve Başkan Biden'ın daha fazla hatasını anlatıyor. İzlemeye devam edin…

KAMPÜS KAOSU – Üniversite başlangıçlarını yeniden sıkıcı hale getirin. Okumaya devam et…

BİDEN'IN VERGİ ALDATMACILIĞI – Başkanımızın yanlış anladığı bir şey daha var. Okumaya devam et…

BEN CARSON – Amerika bir savaşın içinde ve göz ardı edilen düşman da bu. Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın…