Haberler Fikirler'dan 2023'ün en büyük kaybedeni, Altın Lisans'ın gizli dersi ve daha fazlası

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Hafta Sonu Özeti'ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

HANNITY – Haberler sunucusu, hüküm giymiş sübyancı Jeffrey Epstein'ın ortaklarını ortaya çıkaran belgelerin yayınlanmasına tepki gösterdi. Okumaya devam et…

BAŞKA BİR DAĞITIM – Newsom yasadışı göçmenlere yardım ediyor ve vergi mükellefleri ödemek zorunda kalabiliyor. Okumaya devam et…

EN BÜYÜK KAYBEDEN – 2023'ün en büyük kaybedeni yeşil enerji oldu. Biden ve ilericiler 2024'te uyanacak mı? Okumaya devam et…

GUTFELD – Mickey Mouse yakalanmaya hazır, o yüzden şimdi bıçaklayacak. İzlemeye devam edin…

SÜRPRİZ SÜRPRİZ – 'Altın Bekâr' hikâyesindeki gizli ders. Okumaya devam et…

RAYMOND ARROYO – Biden'ın zihinsel keskinliği Times Meydanı balosundan daha hızlı düşüyor. İzlemeye devam edin…

BAĞIMSIZLIK GÜNÜ – Üniversite sonrası çocuğumu evden şu şekilde kovdum; siz de kovabilirsiniz. Okumaya devam et…

AİLE YANLIŞLIĞI – Biden yönetimi popüler çocuk bakım programını hedefliyor. Okumaya devam et…

BİDEN YEDEKLEME – Felaket yaratan anketler Demokratların 2024 için bir yedek plana ihtiyacı olduğunu kanıtlıyor. Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.