GOP’un 2024’te büyük zafer kazanmasına yönelik bir plan olan Rahibe Teresa ile tanışma ve daha fazlası Haberler Görüşü

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bültenine hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

LAURA INGRAHAM – Demokrat Parti liderleri Siyahların oyları üzerindeki hakimiyetlerini kaybediyor. Nedenini anlamak zor değil… Buraya bak…

DİŞTE UZUN ZAMAN – Joe Biden’ın yaşı yalnızca bir sayıdır ve yeniden seçilme açısından sorunludur… Okumaya devam et…

NEWT GINGRICH – Kazanmak mı istiyorsunuz Cumhuriyetçiler? İşte 2024’teki başarının planı… Okumaya devam et…

AMERİKA YIL DÖNÜMÜ – Amerika’da özgürlük için Castro’nun Küba’sından kaçtım. Altmış bir yıl sonra ailem hâlâ gelişimizi kutluyor… Okumaya devam et…

YOU ARE. MARCO RUBIO – Şu anda Amerika’da çalışan ve çalışmayan erkekler arasında bir kriz var. İşte yapmamız gereken 5 şey… Okumaya devam et…

DİNSEL OLARAK SALDIRGAN – Biden tarafından atanan bir yargıcın Hıristiyan ebeveynlere karşı dava açması 60 sayfadan fazla zaman aldı… Okumaya devam et…

İZLE: RACHEL CRUZE – Amerikalılar Bidenominin ‘sıkıntısını hissediyor’… Videoyu gör…

9’DAN 5’E ÇALIŞIYORUZ – İş ahlakımı çocukluğumda gazete dağıtarak öğrendim. Her gün çok çalışanları onurlandırmak için daha fazlasını yapalım… Okumaya devam et…

ANA TERESA’YLA GÖRÜŞME – Rahibe Teresa ile henüz 16 yaşımdayken tanıştım. İşte bana öğrettikleri… Okumaya devam et…

GÜNÜN VİDEOSU – Fox Nation sunucusu Nancy Grace, Haberler sunucusu Martha MacCallum ile röportajın ardından Buster Murdaugh’un yaptığı açıklamaları özetliyor. İzle şimdi…

PUTİN’İN CEZA PLANI – Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açlığa karşı savaşı, kitlesel açlık stratejisinin bir parçası… Okumaya devam et…

DAVE RAMSEY- İyi ebeveynler çocuklarının üniversite eğitimi için para ödemek zorunda mıdır? Okumaya devam et…

İZLE: MARC THIESSEN – Amerikalıların çoğunluğu Trump-Biden rövanşını istemiyor… Videoyu gör…

BEŞ ALARMLI YANGIN – Eğer Porto Riko’nun iflas kararı geçerli olursa belediye borçlanmasına zarar verebilir… Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Mükemmel Yapay Zeka Tüm politik karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.