Donald Trump'ın 'kan banyosu', Çin'in TikTok'u ve Haberler Fikirler'dan daha fazlası

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bültenine hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

HANNITY – Haberler sunucusu, solun eski Başkan Trump'ın bağlam dışı 'kan banyosu' yorumu karşısında neden kaybettiğini açıklıyor. Okumaya devam et…

HUGH HEWITT – 'Havanın Ustaları' İsrail'in savaşı hakkında neler öğretiyor? Okumaya devam et…

KIRMIZI ALARM – Felaket Çin'in TikTok'undan 1000 kat daha kötü görünüyor. Okumaya devam et…

GUTFELD – Kasıtlı aldatmaca makinesi en iyi yaptığı şeyi yapıyor. Okumaya devam et…

JIM ÜRDÜN – Büyük Hükümet, Büyük Teknoloji ve Büyük Akademi sizi susturmak için çok çalıştı. Bu yüzden direniyoruz. Okumaya devam et…

LAURA INGRAHAM – Haberler sunucusu, liberal medyanın eski Başkan Trump'ın 'kan banyosu' sözlerine verdiği tepkiyi değerlendiriyor. İzlemeye devam edin…

MÜKEMMEL KURBAN – 'Sanki bir çocuğu öldürmüşüm gibi hissediyorum ve o bendim.' Cinsiyet değiştirme mağduru oldum. Okumaya devam et…

janice dekan – Hava tahminiyle tarihi değiştiren kadın. Okumaya devam et…

DEMOKRAT SENATÖR – İran'ı terörizme verdiği destekten sorumlu tutmalıyız. İşte nasıl. Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Tüm siyasi karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler personeli tarafından yazılmıştır.