DAVID MARCUS: Z kuşağı erkekleri uyanıklıktan bıktı ve Trump'ı geri getirmeye hazır

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Philadelphia'daki Dirty Franks dünyanın en iyi barıdır ve orada Savunma Bakanlığı'nda donanma gemilerini donatan mühendis olarak çalışan, her ikisi de 29 yaşında olan iki genç adamla tanıştım. Çocukların söylediği gibi oldukça temellidirler ya da kendilerinden emindirler.

Adamlardan biri isimlerini veya resimlerini kullanmamamı istedi, kime oy verdiklerini bile söylemediler ama içlerinden biri gülümsedi ve “Muhtemelen tahmin edebilirsiniz” dedi. Ve yapabilirim.

İkisi de Zyn kullanıcısıydı (keselerde satılan dumansız nikotin) ve ben bunu sigarayı bırakmak için mi kullandıklarını yoksa sadece kullanmaya mı başladıklarını sordum.

OBAMA, PHILADELPHIA TOPLANTISINDA TRUMP YANINDAKİ ERKEKLERİ ETTİ; SPRINGSTEEN, GOP ADAYININ 'AMERİKAN ZORCADI' OLDUĞUNU UYARDI

Biri, “Ara sıra sigara içiyorum” dedi.

Cumhuriyetçi başkan adayı eski Başkan Donald Trump, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü Oaks, Pennsylvania'daki Greater Philadelphia Expo Center & Fairgrounds'daki kampanya belediye binasında konuşuyor. (AP Fotoğrafı/Alex Brandon)

“Peki ya başkalarının sigaraları?” Ben önerdim.

“Evet” güldüler.

Savunma Bakanlığı çalışanları olarak bir sendikaya üye olup olmadıklarını merak ediyordum, “Bizim bir çeşit sendikamız var” söylendi. “Yılda bir kez bunu tutup tutmayacağıma oy vermem gerekiyor, her zaman 'hayır' oyu veririm ama onu her zaman saklarız.”

Ülkenin durumundan, söylemenize izin verilen veya verilmeyen şeylerden veya söylemeniz gereken şeylerden bahsettik ve ortodoksluk umurlarında değil.

Bu adamlarla ne kadar çok konuşursam, onların sadece uyanmaya karşı olmadıklarını, aynı zamanda ona karşı bağışık olduklarını da o kadar çok fark ettim. Bir X Kuşağı olarak, ırkçılık veya bağnazlık suçlaması hala önsel bir anlam taşıyor; bu beyler için durum böyle değil, sadece buna inanmıyorlar.

Birkaç saat önce, bir hukuk firmasında çalışan Drexel diplomasına sahip 27 yaşında bir çocukla tanışmıştım ve o da aynı şeyleri söylüyordu, bilmiyorum, buna umursamazlık demek istiyorum ama alışılmadık bir havalılık var. BT.

“İçlerinden biri kazanacak, en azından bitecek” dedi ve “her neyse” diye ekledi.

O son söz, benim kuşağımın marşı olan “her neyse” aklımda neon gibi asılı kaldı.

Kamala Harris CNN belediye binasında

Demokrat başkan adayı, Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 23 Ekim 2024'te Aston, Pensilvanya'daki Sun Center Stüdyolarında CNN Başkanlık Belediye Binasında konuşuyor. (Fotoğraf: Andrew Harnik/Getty Images)

Yaklaşık bir ay önce, 20'li yaşlarındaki erkeklerin eski Başkan Donald Trump'a karşı 30'lu ve 40'lı yaşlarındaki akranlarından çok daha açık olduklarını fark etmeye başladım. Bu büyüleyici bir olgu ve eğer Trump kazanırsa bunun sendika üyelerinin ve Z kuşağı erkeklerinin sırtına bineceğine inanıyorum.

Peki bu neden oluyor? 14 yaşında bir çocuğun babası olarak mı? Genç? Şimdi ona ne diyeceğim? Her neyse, biraz bilgim var.

11 yaşındayken bana ve kendisi de gazeteci olan annesine mesaj attı. Bu, transseksüel olup olmadığını soran bir devlet okulunda doldurması gereken formun resmiydi.

11 yaşımdayken bir tane bile aldım kolon annesini dışarı çıkararak.

Mesele şu ki, Amerika'nın gençleri tüm yaşamları boyunca bir delilik denizinde yüzüyorlar ve bunu biliyorlar. Ve onlara “Cinsiyetinizin ne olduğundan kesinlikle emin misiniz?” diye soran aynı kişiler. Trump'ı özellikle anormal bulmadıklarını keşfettiklerinde şok oluyorlar.

O gece yaşadığım açıklama buydu!

Gece rahatça ilerlerken Franks'taki adamlardan biri sonunda “bir sigara alabilir miyim?” dedi. diğeri “ben de” diye araya girdi. Mecbur kaldığım için çok mutluydum.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Ve Philadelphia'nın kırmızı tuğlalı ve ay ışığının serin sonbaharındaydık, üç adam sigara içiyor ve filtresiz ve suçluluk duygusu olmayan hayattan bahsediyordu. Trump'ın neden onlara hitap ettiğini görebilirsiniz. Günün sonunda o da oğlanlardan biri.

O son söz, benim kuşağımın marşı olan “her neyse” aklımda neon gibi asılı kaldı.
Ertesi sabah otelimin önünde kahve fincanımla sigara içiyordum ve hafif bir iç çektim. Philly olduğu için adamın biri şunu not etti: “Dostum, sen Ben Affleck'in meme'isin.” Bu günün güzel bir ilk kahkahasıydı.

Caddenin karşısında, verandada oturan genç bir kadın gördüm; uzun siyah saçları dizlerinin üzerine düşmüş, başı öne eğik, üzgün ve kaybolmuş görünüyordu. Her şeyin yolunda olup olmadığını sorma içgüdüsü vardı ama bunun tuhaf olacağını biliyordum.

Bir iki dakika sonra ayağa kalktı, iyi ve mutlu görünüyordu ve az önce telefonuna baktığını fark ettim. Ama bu pozun hayal ettiğim, neredeyse 19. yüzyıla ait terkedilmiş tabloyu bu kadar taklit etmesi şaşırtıcıydı.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Ohio Senatörü JD Vance

Cumhuriyetçi Başkan Yardımcısı adayı Sen. JD Vance, R-OH, 6 Ağustos 2024'te Philadelphia, Pensilvanya'daki 2300 Arena'da düzenlenen kampanya mitinginde açıklamalarda bulunuyor. (Drew Hallowell/Getty Images)

Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e oy verip vermediği hakkında hiçbir fikrim yok. Rakamlar kesinlikle bunu gösteriyor ama önceki gece tanıştığım adamların bu oylamayı iptal edeceğinden oldukça eminim.

Ülkemizin geleceği birbirinden çok farklı ama aynı zamanda kim oldukları konusunda son derece samimi ve bir umut kaynağı olan bu genç erkek ve kadınların elindedir.

DAVID MARCUS'TAN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN