DAVID MARCUS: Pensilvanya'da Kamala'nın kampanyası çöküyor ve Demokratlar bile bunu biliyor

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Perry, Carlisle, Pensilvanya'da tanıştığım Kuzey Carolina'dan çok iyi bir adam. Kendisi 30'lu yaşlarında ve Appalachian Yolu'nda yürümüş bir danışman. Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in kaybettiğini düşünüyor.

“Keşke kim olduğu konusunda daha net olsaydı” dedi bana. Ve onu seviyor, hatta Başkan Biden'ı sevdiğinden daha çok seviyor ama aptal değil ve kampanyasının çarklarının bozulduğunu görüyor.

Perry, Carlisle, Pensilvanya'da tanıştığım Kuzey Carolina'nın yerlisi. Kendisi 30'lu yaşlarında ve Appalachian Yolu'nda yürümüş bir danışman.

Perry'nin benimle konuşmasını takdir ettim çünkü açıkçası son zamanlarda Demokratları konuşturmak giderek zorlaşıyor. Üzgün New York Mets hayranları gibi yaralarını yalıyorlar ve pek konuşkan bir ruh halinde değiller.

DEM STRATEJİSTİ JAMES CARVILLE BELKİ HARRIS KAZANACAK, 'TERLİ' DEMOKRATLARI VURDU

İki ay önce durum böyle değildi. Biden'ın görevden alınması ve Harris'in aday gösterilmesiyle heyecanlanan Demokratların morali yüksekti ve sohbet etmeye istekliydiler.

Ama Perry bana o büyüleyici Güneyli tınısıyla “Demokratlar benim değerlerime daha yakın” demek istiyordu. Eski Başkan Trump'a oy veren arkadaşları var ve çok şükür bu yüzden çok fazla ilişkisi kopmadı.

Perry'ye biraz baskı yaptım çünkü o gerçekten çok iyi bir adamdı ve şöyle dedim: “Neden? Harris'te sana ilham veren şey nedir?”

Bunu, var olmayan bir şeyi kavrayan hevesli bir el gibi, uzaklardan gelen tanıdık bir bakış izledi. “Bana umut veriyor” dedi ve dürüst olmak gerekirse bu, Harris için son üç yıldır duyduğum en iyi konuşmaydı. aylardır yoldayız.

Akşamın ilerleyen saatlerinde, 40'lı yaşlarının başında ve Trump'tan yana olan eski asker Ryan'la tanıştım. Ryan çok fazla konuşma konusu yapmadı ya da güdük bir konuşma yapmadı, sadece Trump'ın sağlam olduğunu düşünüyor ve Harris'in kim olduğu hakkında hiçbir fikri yok.

Ryan ve David Marcus

Ryan (solda) bir Carlisle seçmeni. Burada yazar David Marcus ile birlikte resmedilmiştir. Kendisi eski bir asker, 40'lı yaşlarının başında ve eski Başkan Trump'tan yana.

TRUMP'IN MCDONALD'IN ZİYARETİ DÖRT MUHTEŞEM SİYASİ ANA HİZMET ETTİ

Görünüşe göre çok daha etkileyici kuzenim Joey ile West Point'e gitmiş. Mesajlar geldi ve Pensilvanya'nın, uçsuz bucaksız ormanına ve sonbaharın huşu ve zarafetiyle dolu dağlarına rağmen gerçekte ne kadar küçük olduğunu fark ettim. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz.

Ve bildiğim şu ki, anketler ne derse desin, Pensilvanya'da Trump kazanıyor. Bitti demiyorum ama bu ivmeden daha fazlası. Kader gibi gelmeye başlıyor.

Otelimde hizmetçi olan ve Harris'in destekçisi olan Nicole, sabah sigarasını içerken bana başkan yardımcısından hoşlandığını söyledi. Ben de şöyle dedim: “Eğer sana şu anda yüz dolar versem ve sen de bunu birine ya da diğerine yatırmak zorunda kalsan ne yaparsın?”

Antik Carlisle yolunun karşısındaki tabelayı işaret ederek “Trump” dedi. Sesinde pek şüphe yoktu.

Carlisle, Penn'de Donald Trump'ı destekleyen bir tabela.

Carlisle, Pensilvanya'da eski Başkan Trump'ı destekleyen bir tabela.

HARRIS KAMPANYASI, ARIZONA'DA GENÇ SEÇMENLERDE UYARI İŞARETLERİYLE KARŞILAŞIYOR: RAPOR

Aklıma önceki akşam konuştuğum bir adam geldi. Ailesi bir asırdır Pensilvanya'da kömür madenlerinin sahibiydi ve ben de şöyle dedim: “Peki o küçük tünellere mi giriyorsun? Yapabileceğimi sanmıyorum.”

“O kadar da kötü değil, sana biraz zaman ayırabilirim” dedi. Bütün bu tatsızlık sona erdiğinde, onu bu konuyu ele alabilirim.

Bana “Kömürümüzü Çin'e satıyoruz” dedi. “Bunu ABD'de satmak istiyoruz ama yapamıyoruz.”

Ona, “Trump seçilirse bunun değişeceğini mi düşünüyorsunuz?” diye sordum.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

“Umarım öyledir” dedi. Ve yine o kelime vardı. Umut.

Harris'in Perry'ye ve hizmetçiye ihtiyacı var ve onlar da onda. Bu pek doğru değil; Harris'te değil Demokrat Parti'de var ve sorun da bu.

Onu sevin, nefret edin ya da görmezden gelin, Trump odur ve seçmenler ne elde edeceklerini biliyor. Harris bir muamma, yüksek ve kibirli sözlerle dolu belirsiz bir vaat, neredeyse bir hayalet olmaya devam ediyor.

Hayaletler seçimleri kazanmıyor ve Kamala Harris'in Pensilvanya'da kaybetmesinin ve Trump'a düşmeye hazır olmasının nedeni tam olarak bu.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Harris'in, Parti'nin, Nancy Pelosi'nin, eski Başkan Obama'nın ya da görevde olan her kimse onun gerçekte kim olduğuna karar vermesi gerekiyor. Şu anda. Bugün.

Perry oy verecek bir şey ve birini istiyor. Bunu onun sesinden duydum ve o bunu hak ediyor.

Alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

DAVID MARCUS'TAN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN