Chicago belediye başkanı tazminat görev gücü planlıyor. Güney Yakası'ndayım ve bir sürü sorum var

Eda

New member
Bu içeriğe erişmek için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla seçili makalelere ve diğer premium içeriklere ücretsiz erişim.

E-postanızı girip Devam'a basarak, Haberler'in Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz. Bu politikaya Finansal Teşvik Bildirimimiz de dahildir.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Mahallemde ve şehrin başka yerlerinde meydana gelen silahlı saldırılarda hayatını kaybeden tüm siyahların tazminatları nerede? Tazminat görev gücü kurulmasını öneren Chicago Belediye Başkanı Brandon Johnson'a sorularım var.

Şehrin sakinleri için yeterli koruma sağlamadaki başarısızlığının tazminatları nerede? Şehrin çocukları nihilist şiddet yerine Amerikan Rüyası'na teşvik etmek için yeterli okul sağlamadaki başarısızlığının tazminatları nerede? Ve şehrin çalışkan vatandaşlarının çıkarlarını şiddet suçlularının çıkarlarının üstünde tutan şehrin uyanık hukuk sisteminin tazminatları nerede?

En önemlisi, benim gibi Chicagoluların denenmiş ve gerçek Amerikan prensipleriyle mahallelerimizi iyileştirme çabalarını neden sürekli olarak görmezden geliyor? Yönetimi, Güney Yakası'nda inşa ettiğim devasa Liderlik ve Ekonomik Fırsat Merkezi'ni desteklemeyi reddediyor.

CHICAGO BELEDİYE BAŞKANI BRANDON JOHNSON TAMİR GÖREV GÜCÜNÜ DUYURDU, HAZİRAN KONUŞMASINDA 'SİSTEMSEL IRKÇILIĞI' PAYLAŞTI

Belediye Başkanı Johnson'ın “Siyah Tazminat Gündemi geliştirmek için Tazminat Görev Gücü”ne 500.000 dolar bağışladığına dair son haberleri okurken bu sorular aklıma geldi. Yürütme emrinde, ulusun ve şehrin 1877'den 1963'e kadar kölelik ve Jim Crow politikalarından “devam ettiğini, hoş gördüğünü, kâr elde ettiğini ve faydalandığını” belirtiyor. Bu politikaları “yaşam beklentisi, işsizlik, ev sahipliği oranları, ev değeri, hapis ve daha fazlasındaki” ırksal eşitsizliklerden sorumlu tutuyordu.

Uygun bir şekilde dışarıda bıraktığı şey, 1960'lardan beri mahallemi harap eden tüm liberal politikalardı. Temsilci Byron Donalds, R-Fla., Jim Crow altında daha fazla bozulmamış Siyah aile olduğunu söylediğinde insanlar yakın zamanda güldüler. Ama kesinlikle haklıydı.

Aynı insanlar, Güney Yakası mahallemin 1960'larda daha iyi durumda olduğunu söylediğimde gülecekler mi? Kanıt için eski first lady Michelle Obama'dan başkasına bakmayın. İlk evi, kilisemin yanındaki devasa bir yaşam topluluğu olan Parkway Gardens'dı. O zamanlar, işçi sınıfı bir topluluktu. Bugün, projeler.

EĞER DEMOKRATLAR TOPLUMUMUN YANINDA OLDUKLARINI SÖYLÜYORLARSA, NEDEN BU KADAR ÇOK KİŞİ HALA OKUMA ÖĞRENMİYOR?

Bu liberal politikalar evliliği caydırdı, bizi yukarı doğru hareketlilik yerine hükümete bağımlı olmaya yönlendirdi ve kişisel sorumluluk ve inisiyatif erdemlerini baltaladı. Utanç verici bir şekilde, bu politikaların bizi kendi gölgemiz yapmasına izin verdik.

Bu tazminat tartışması kölelik veya ayrımcılıkla ilgili değil. Geçmişteki o kötülükler, liberalizmin toplumlarımız için ne kadar yıkıcı olduğu gerçeğini örtbas etmek için silah olarak kullanılıyor. Bu gerçekliği yirmi yıldan uzun süredir yaşıyorum. Hayatlarının en güzel zamanlarında silahla vurularak öldürülen genç erkeklerin ve kadınların cenazelerinde övgü konuşması yaptım. Çok az öğrencinin sınıf düzeyinde performans gösterdiği yakındaki okula giden çocuklara akademik destek ve özel ders hizmetleri sağlamak zorunda kaldım. Ve ırksal adalet ve ceza adaleti reformu adına erken yaşta hapisten çıkan suçluların uyguladığı şiddete bizzat tanık oldum.

DAHA FAZLA FOX HABER FİKRİ İÇİN TIKLAYIN

Sanki son 60 yıl Brandon Johnson için yokmuş gibi. Ama bizim için var.

Hayatımda verdiğim en iyi karar, hiçbir yere varmayan bu liberalizm treninden inmekti — bunu yaptım, böylece gerçeklikte yaşayabildim. Gerçek şu ki, Amerikan prensiplerinin işe yaradığını biliyorum.

Belediye başkanlığı ofisindeki insanlar bu prensiplere beyaz üstünlükçü değerler diyorlar, ancak bu sadece gaz verme. Bu prensiplerin işe yaradığını biliyorum çünkü evrenseller ve hiçbir renge ait değiller. Indiana'dan gerçek bir taşralı çocuk olan benim için işe yaradılar. Ve bu zorlu sokaklardaki gençler için işe yarıyorlar.

FOX NEWS UYGULAMASINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İşte bu yüzden son 12 yılımı bir toplum merkezi inşa etmeye çalışarak geçirdim; burası Amerikan prensiplerinin yerleşebileceği ve halkımın gelişebileceği bir yer olabilirdi.

İhtiyacımız olan son şey Belediye Başkanı Johnson'dan daha fazla liberal gaslighting'dir ki bu sadece Siyahların sefaletini uzatacaktır. Liberaller için bu şaklabanlık ve şaklabanlık oyununu durdurmalı ve gerçeklikte yaşamaya başlamalıyız. Ancak o zaman biz Siyahlar gerçek ve sonsuz ilerleme kaydetmeye başlayacağız.

PASTOR COREY BROOKS'TAN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN