Bu Demokrat ABD senatörü, işi bitirmenin ve güney sınırımızı güvence altına almanın zamanının geldiğini söylüyor

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Üstelik ücretsiz hesabınızla binlerce makaleye, videoya ve daha fazlasına sınırsız erişim elde edin!

Geçerli bir e.

E-postanızı girerek, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Çiftliğimizde ekim zamanı geldiğinde ekim yapıyoruz. Saman zamanı gelince samanları sereriz. Hasat zamanı geldiğinde mahsulü getiriyoruz. Oturup başka birinin bu işi bizim için yapmasını ummayız. Biz bunu Montana yöntemiyle hallediyoruz: kolları sıvayıp işe koyuluyoruz.

Bu, eyaletimizin dört bir yanındaki küçük işletme sahiplerinin, çiftçilerin, çiftlik sahiplerinin ve çalışkan Montanalıların her gün işlerine getirdikleri türden bir zihniyettir. Bu, Kongre'deki meslektaşlarımın ve Başkan Biden'ın sınırımızın güvenliğini sağlamak için acilen masaya yatırması gereken türden bir zihniyet.

Montanalılar şu anda güney sınırımızda yaşananların ciddi bir sorun olduğunu biliyor, açık ve net. Siyasi inancınız ne olursa olsun, herhangi birinin uygun şekilde incelenmeden veya yasal süreçten geçmeden ülkeye girmesine izin vermek ulusal güvenliğimize zarar verir.

Çoğu termal battaniye giyen binlerce göçmen, 19 Aralık 2023'te Teksas, Eagle Pass'taki ABD Sınır Devriyesi geçiş merkezinde işlem görmeyi bekliyor. (John Moore/Getty Images)

Uyuşturucu kartellerinin sınır güvenliğimizdeki bu boşluklardan yararlanarak uyuşturucu ve sınır ötesi insan trafiği yaptığını biliyoruz. Bunun durması gerekiyor.

14 MECLİS DEMOKRATI, SINIR KRİZİ KONUSUNDA BİDEN'I azarlamak için Cumhuriyetçilerle birleşti

Çok uzun zamandır Kongre, güney sınırımızın güvenliğinin sağlanması konusunda işi başından savdı ve hatta bazıları bunu finanse etmeyi bile reddetti. Tekmelemeyi bırakıp işi bitirmenin zamanı geldi.

Montana şerifleri ve irili ufaklı toplulukların belediye başkanlarıyla konuştuğumda hepsi bana güney sınırımızdaki durumun ve ölümcül fentanil krizinin korumaya yemin ettikleri insanlar üzerinde feci etkiler yarattığını söylüyor. Şimdi harekete geçerek hayat kurtarabiliriz.

Başkan Biden ve İç Güvenlik Bakanı Alejandro Mayorkas'a güney sınırımızda olup bitenlerin kabul edilemez olduğunu söylediğimde, etkilenen Montana ailelerinin hikayeleri, zayıflayan yerel yönetim bütçeleri ve ulusal güvenliğimiz aklıma geliyor.

KONUŞMACI JOHNSON, Başkan Yardımcısı HARRIS'İN GÖÇMEN KRİZİ KONUSUNDA GOP'A SALDIRDIKTAN SONRA SINIRDA 'KANUNSUZLUK' İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Bu nedenle her iki partinin Senato liderlerini, Washington'da kalmamız ve tatillerde çözmek için çalışmamız gerektiğine inandığım sınır krizinin çözümüne öncelik vermeye çağırdım.

Koridorun her iki tarafındaki meslektaşlarımın bu krize çözüm bulma konusundaki aciliyet eksikliği açıkçası rahatsız edici.

Güney sınırımızı ziyaret ettiğimde McAllen, Teksas yakınlarındaki duvarın bir bölümünde durdum ve doğrudan Sınır Devriyesi ajanlarıyla konuştum ve onlar bana işi bitirmek için ek insan gücüne ve kaynaklara ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bu nedenle, FEND Off Fentanyl Yasası ve ANTI Uyuşturucu Yasası gibi iki partili yasaları yürürlüğe koymak için Cumhuriyetçiler ve Demokratlarla çalıştım..

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu yasa tasarıları kolluk kuvvetlerine bu krizle doğrudan başa çıkmak için ihtiyaç duydukları araçları ve fonları sağlayacak. Ancak ucuz siyasi puanlar kazanmayı ve sınırımızla siyaset oynamayı tercih eden politikacılar, iki partili çabalarımızı engelledi.

Artık Kongre'nin siyasi oyunbazlığı bırakıp direksiyona omuz verme ve benim öne sürdüğüm ve diğerleri gibi sağduyulu önerileri kullanarak eyaletimizi ve ülkemizi koruyacak bir sınır anlaşması gerçekleştirme zamanı geldi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Basitçe söylemek gerekirse, güney sınırımızı güvence altına alarak ülkemizi korumak partizan bir mesele olmamalı; bu bir Amerika meselesi. Her siyasi kesimden Montanalılar mevcut sistemlerin bozuk olduğunu anlıyor. Seçilmiş liderlerinin neden bu kadar işlevsiz olduğunu ve bunu düzeltemeyeceklerini bilmek istiyorlar.

Başkana ve Kongre'deki meslektaşlarıma mesajım basit: Artık parmak göstermeyi bırakmanın, sınırları siyasi bir tartışma konusu olarak kullanmayı bırakmanın ve kollarımızı sıvamanın zamanı geldi. Sınırlarımızı güvence altına alan, devletimizi ve ülkemizi koruyan bir anlaşmanın yapılması için Cumhuriyetçi ya da Demokrat herkesle çalışmaya kararlıyım.

SEN'İN HABERİNİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN. JON TEST CİHAZI