Borç tavanı anlaşması, enflasyon veya Amerika için geçerli olmayacak. Senato onu rafa kaldırmalı

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Bu hafta borç tavanı anlaşmasını desteklemediğimi açıkça belirtmiş olsam da, Meclis Başkanı Kevin McCarthy ve Meclis Cumhuriyetçi müzakerecilerimizin, yarattığı enflasyonu, emeklilik endişelerini ve sağlık faturalarını umursamayan bir başkana karşı ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inanıyorum. bu ülkenin dört bir yanında aileleri mahvediyor.

Bu hafta oylanan anlaşmanın, bu konuyu aylarca müzakere etmeyi ve hatta tartışmayı reddeden bu başkanla yapılabilecek en iyi anlaşma olabileceğini kabul etmekte sorun yok. Ancak bu kabul ikinci bir bölümle birlikte gelmeli: Bu yasa bizi yalnızca daha derin bir borca gömecek ve aslında her Amerikan ailesini inciten şiddetli enflasyonla başa çıkmayacak.

Şimdi Kongre’deki muhafazakarların bir seçeneği var. Ya bu borç tavanı yasasının enflasyonu düşürmeyeceğini, emeklilik endişelerini ya da sağlık faturalarını azaltmayacağını bilerek şeytanla iş yaparız. Ya da artık elimizdeki imkanlarla yaşamanın ve enflasyonu olduğu yerde durdurmanın tam zamanı diyebiliriz.

Hayır demenin zamanı bugün değilse ne zaman? Borcumuz 40 trilyon dolara ulaştığımızda, ipotek oranları yüzde onun kuzeyine çıktığında ve kredi kartı faiz oranları yüzde 30’un üzerine çıktığında mı? Hayır diyorum, bu çok geç olur.

O halde kendinize şu soruyu sorun: Bu hafta verilecek bir evet oyu, Amerikan ailelerine enflasyonun geçimlerini sağlama yeteneklerini nasıl etkilediğini umursamadığımızı söylemekten başka bir şey değil mi? Tabii ki, cevap evet.

HOUSE BURUNUNU TUTAR VE BIDEN-MCCARHY BORÇ ANLAŞMASINI ONAYLAR

Bir ailenin müsrif bir çocuğu olduğunda, tek istedikleri, o çocuğun bağımsız olmayı öğrenmesi ve imkanları dahilinde yaşamasıdır. Hepimiz çocuklarımızı seviyoruz ve başarısız olmalarını istemiyoruz ama çocuğunuzun bağımsız ve sorumlu olduğunu görmek, ebeveynliğin en büyük zevklerinden biridir. İster bir ebeveyn olun, ister bir şirket yönetin veya bir devleti yönetin, kendi başınıza ayakta durmak iyi hissettirir. Sadece Washington’da insanlar bu temel ve evrensel gerçeği kabul etmekte zorlanıyor.

Ben birçok anlaşmayı müzakere etmiş bir iş adamıyım. Her anlaşmada, bir noktada hayır demelisin. Belki de bu, tüm Cumhuriyetçilerin hayır demesi gereken zamandır.
Açıkçası, Amerika arka planda yanarken, DC’nin borcun önemli olmadığı fantezi diyarında insanların yaşamasını izlemekten bıktım usandım.

Ben birçok anlaşmayı müzakere etmiş bir iş adamıyım. Her anlaşmada, bir noktada hayır demelisin. Belki de bu, tüm Cumhuriyetçilerin hayır demesi gereken zamandır. Engelleyici olmak için değil, her Amerikalı aileye onları duyduğumuzu ve onları önemsediğimizi söylemek için.

BORÇ TAVANI ANLAŞMASININ EN BÜYÜK KAYBEDENİ AMERİKA HALKIDIR. CUMHURİYETÇİLER, DEMS BİZİ BORCA ÇEKMEYE HAZIR

Daha fazla borca hayır dediğimizde, tüm Amerikalı ailelere enflasyonun çok yüksek olduğunu ve buna kendi imkânlarıyla yaşayamayan federal bir hükümetin neden olduğunu bildiğimizi söylüyoruz. Daha fazla borca hayır diyerek, Amerikalı ailelere benzin, bakkaliye, üniversite ve kira ile birlikte sağlık faturalarının çok pahalı olduğunu bildiğimizi söylüyoruz. Hayır diyerek, seçilmiş liderleri tüm Amerikan ailelerinin yaptığı gibi seçimler yapmaya zorlayabiliriz.

Biden, pervasız harcamalarının Amerikan ailesine ne yaptığını kabul etmeyecek. Enflasyon, Amerikalı ailelerin zor seçimler yapmasına neden oluyor. Enflasyon ve ipotek oranları konutu karşılanamaz hale getiriyor. Faiz giderleri federal bütçeyi tüketiyor, Komünist Çin bizi yenmek için bir ordu kurarken askeri harcamaları dışlıyor.

GÖRÜŞ BÜLTENİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Size çok uç rakamlar vereyim. Başkan Biden’ın bu yıl için önerdiği bütçe, 2019’dan bu yana %55’lik bir artışla 6,8 TRİLYON dolardı. Bu arada, ABD nüfusu aynı dönemde %2’den az arttı. Bu, Washington’da benimsenen ve ülkemizi mahveden pervasız harcama türüdür.

Bu karmaşadan kurtulmanın tek yolu bütçeyi dengelemek, federal borcu ödemek, hükümetin boyutunu küçültmek, düzenlemeleri azaltmak, izinleri kolaylaştırmak ve hükümete sadece olması gerekenleri yaptırmak. Florida valisi olarak bunu yaptım ve sonuç daha fazla ve daha iyi ücretli işler, daha az vergi, daha az borç, daha iyi okullar ve daha düşük suç oranı oldu.

Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçilerinin ilk olarak Sınırla, Kurtar, Büyüt Yasasında kabul ettiği şeyi destekledim. Mükemmel değildi, ama en azından dengeli bir bütçe sürecini başlattı, sağlam Amerikalıları işlerine geri döndürdü, Amerikan işlerini öldüren düzenleyici ayak izini azalttı ve Washington, DC ekonomisini değil Amerikan ekonomisini büyütmeye çalıştı.

Dolayısıyla, bütçemizi dengelemek için zor seçimler yapmak veya bu kötü tasarıyı geçmek için iki seçeneğimiz varsa, karar vermek kolaydır.

HABERLER SUNULDU

Amerikan ailelerinin, büyük ulusumuzu dünyadaki fırsatlar için en harika yer haline getiren rüyayı gerçekleştirebilmeleri için sıkı çalışmayı yapalım ve zorlu seçimler yapalım.

Her şeyden önce, şunu anlamalıyız – Washington’daki her iki partideki kalıcı siyasi sınıfın kontrolden çıkmış harcamaları ve borçları kısmak için ayağa kalkacağı bir gün asla gelmeyecek. Ancak hepimiz, bu çılgınlığı durdurmak için yeterince sorumlu yetişkinin Washington’a gönderildiği bir günün geleceğini ummalıyız.

SEN’İN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ. rick scott

Cumhuriyetçi Rick Scott, Amerika Birleşik Devletleri Senatosunda Florida’yı temsil ediyor. Florida’nın eski valisidir.