Ben Dan Osborn: Bu yüzden Nebraska'nın Senato için oy vermesini istiyorum

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Nebraska'nın her yerinde çalışan insanlar adil bir hak alamıyor. Maliyetler çok yüksek, sınırlar karmakarışık ve kariyer politikacıları zamanlarını bu konuda herhangi bir şey yapmak yerine kendilerini zenginleştirmeye ve bağışçılarına hizmet etmeye harcıyorlar. ABD Senatosu, milyarderler için çalışan, geçimini sağlamak için çalışmanın nasıl bir şey olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan ve bu ülkeyi iflasa sürükleyen milyonerlerden oluşan bir şehir kulübü.

Başka bir şey denememizin zamanı geldi.

Liseden sonra Donanmaya, ardından da Nebraska Ulusal Muhafızlarına katıldım. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca ailemin geçimini sağlamak için haftada elli, altmış, yetmiş saat fabrikada çalıştım. Kurumsal açgözlülük ve pervasız hükümet harcamaları yiyecek fiyatlarını artırdığında, ailem bunu tıpkı sizinki gibi cüzdanlarımızda hissediyor.

CUMHURİYETÇİ GÖREVLİLER CRUZ VE FISCHER TEXAS, NEBRASKA SENATO YARIŞLARINDA DAR LİDERDE: ANKETLER

İki dönem Cumhuriyetçi Senatör Deb Fischer'a rakip olan Bağımsız Dan Osborn, 30 Temmuz'da Beatrice, Neb.'deki bir bira fabrikasında konuklarla sohbet ediyor. (AP/Margery Beck)

Rakibim, görevdeki Cumhuriyetçi Senatör Deb Fischer, neler yaşadığımızı anlamıyor. Washington'a geldiğinden beri Deb on kat zenginleşirken, ulusal borç da iki katından fazla arttı. Biz bedelini öderken o Nebraska'yı sattı ve ceplerini doldurdu.

Washington'da bulunduğu süre boyunca, 35 trilyon dolarlık ulusal borcumuza yol açan savurgan ve pervasız harcamalara olanak sağladı. Bu yüzden Nebraska'daki üç Cumhuriyetçi ilçe partisi tarafından sansürlendi. Hitchcock İlçesi GOP'unun unutulmaz bir şekilde ifade ettiği gibi, Fischer “kamuoyuna açıkladığı muhafazakar ilkelerinin temel ilkelerini ihlal etti.” Kısa bir süre önce bir çiftlik yasa tasarısını geçirmeyi başaramadı ve eyaletimizin topluluklarının ve ekonomisinin omurgası olan Nebraska'nın çiftçilerini ve çiftçilerini kurumaya bıraktı.

Deb Fischer

Cumhuriyetçi Senatör Deb Fischer, Nebraska senatörü olarak iki dönem görev yaptı. (Reuters)

Ama durum daha da kötüleşiyor. Daha bu yıl, Senatörümüz Deb Fischer, Senato'da Demokratlarla birlikte, 1.500 sınır görevlisi ve sınır güvenliği için 20 milyar dolar ekleyecek Cumhuriyetçi göç planını iptal etmek için oy kullandı. Bu kesinlikle affedilemez; sınırımız yoksa ülkemiz de yoktur. Ancak Deb, ucuz işgücünden yararlanan kurumsal bağışçılarının isteklerini yerine getirmeyi tercih ediyor.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Hepsinden kötüsü, rakibim Senato koltuğuna hakkı varmış gibi davranıyor. Göreve ilk aday olduğunda iki dönem sınırına uyma sözü verdi ve ardından üçüncü dönem için yarışarak Nebraskalılara verdiği sözü utanmadan bozdu.

Ayrıca Nebraska halkıyla konuşmayı da açıkça reddediyor. Burada Nebraska'da belediye toplantıları düzenlemek yerine zamanını Washington'daki kurumsal bağışçılarıyla geçiriyor. Sicilini eyaletimizin insanlarına açıklamak zorunda kalacağı için benimle tartışmayı reddediyor. Bu kampanya boyunca Nebraska'da halkın kendisine soru sorabileceği tek bir halka açık etkinlik düzenlemedi. Bu arada eyalet genelinde 180'den fazla halka açık etkinlik düzenledim.

Sözüm benim için bir şey ifade ediyor. Ailem için bir anlamı var. Ve bunun Nebraskalılar için bir anlamı var. Deb Fischer bize sözünün hiçbir anlam ifade etmediğini gösterdi. Nerbaskanları defalarca sattı. Kendisiyle ilgileniyor. Bağışçılarını önemsiyor. Bizi umursamıyor.

Dan Osborn

ABD Senatosu'nun bağımsız adayı Dan Osborn, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Omaha, Neb.'deki evinde düzenlediği basın toplantısında hiçbir partiyi veya siyasi desteği kabul etmeyeceğini duyurdu. ((Nikos Frazier/Omaha World-Herald, AP aracılığıyla))

Bu artık ülkedeki en yakın Senato yarışlarından biri olduğu için Deb ve kurumsal arkadaşları tedirgin oldular ve şimdi de benim hakkımda yalanlar yayıyorlar. Gerçek şu ki, ister bataklığı kurutmak ve yolsuzlukla mücadele etmek, ister Çin'e karşı çıkmak olsun, ülkenin karşı karşıya olduğu en önemli sorunların çoğu konusunda Başkan Trump'la aynı fikirdeyim; orada onun yanındayım. Eğer duvarı inşa etmesine yardım edecek birine ihtiyacı varsa, ben oldukça kullanışlıyım.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Senato'da her zaman Nebraska'yı ilk sıraya koyacağım. Büyük kurumsal çıkarlara ve onların çek defterlerine geçmeyeceğim. Çin ve Büyük Teknoloji'nin zorbalığına uğramayacağım. Deb'in aksine Nebraskalılara fiyat etiketi koymayacağım. Küçük aile şirketlerini desteklemek, enflasyonu düşürmek ve cebinize daha fazla para koymak, suçları azaltmak ve sınırlarımızı kapatmak gibi çalışkan Nebraskalılara gerçekten fayda sağlayacak etkili politikalar uygulamak için her iki taraftan herhangi biriyle çalışacağım veya onlarla görev alacağım.

Bir siyasi parti sayesinde oy pusulasında değilim; eyaletimdeki insanlar sayesinde oy pusulasındayım. 93 ilçenin tamamından on iki bin Nebraskalı, Senato'ya aday olabilmem için dilekçe imzaladı ve bu eyaletteki insanlarla birebir etkileşimler yoluyla kampanyama destek oluşturdum. Buradaki insanlar Washington politikacılarının onları yüzüstü bıraktığını biliyor. Artık Nebraskalıların bizi temsil edecek bir senatöre sahip olmasının zamanı geldi. Senatörleri satın alamayan insanlar.