Ben beş çocuk annesiyim. Hiç kimse çocuklarını korumak için anneler gibi savaşmaz

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Başkan Biden da dahil olmak üzere birçok seçilmiş yetkilinin, çocukların ebeveynlere değil devlete ait olduğunu iddia etmesiyle, ebeveynler ve okul yetkilileri arasındaki çekişme tüm şiddetiyle devam ediyor.

Son savaş, Maryland’de görünüşte zararsız isimlere sahip kitaplar yüzünden bir yüzleşmedir.Pride Puppy”, “Born Ready” ve “Prince & Knight”, hepsi de LGBTQ+ temalarını araştırıyor. Ebeveynler, çocuklarının bu başlıkları okumaktan vazgeçmelerine izin verilmesini istiyor. Bu vaka, ülke çapında yayılan birçok vakadan biri. Bu, ebeveynlere kendi işlerine bakmalarını söyleyen öğretim profesyonelleri tarafından hayal kırıklığına uğratıldı.

Geçen baharda konuştuğum büyük bir konferansta, başka bir konuşmacı, ülkemizi parçalayan ideolojilerden bıkmış anneler anlamına gelen “radikal anneler”den bahsetmişti. Benim için yeni bir terimdi ama yeni bir gerçeklik değildi.

Shelley Slebrch ve diğer öfkeli ebeveynler ve topluluk üyeleri, 22 Haziran 2021’de Ashburn, Virginia’da bir Loudoun İlçe Okul Kurulu toplantısının kalabalık sessiz kalmayı reddettiği için durdurulmasını protesto etti. (Reuters/Evelyn Hockstein)

COVID tuzakları diğerlerini çağırmadan önce “radikalleştim”, ancak benim gibi pek çok annenin hissettiği şiddet aynı. Amerika’nın her yerindeki anneler, ülkemize olanlardan bıktı. Bizi kenara çekmeyin.

UYANDIRMA KÜLTÜRÜ BU ANNEYİ ÇOK UZAKLAŞTIRDI

Bir Cumhuriyetçi olan Virginia Valisi Glenn Youngkin, yerel okullarda beyin yıkamak olarak gördükleri materyallerden bıkmış anne ve babalarla doğrudan konuşarak, olağan Cumhuriyetçi/Demokrat ayrımını aşarak etkili bir kampanya yürüttü. Bu arada, Moms for America ve Moms for Liberty dahil olmak üzere anne grupları ülke çapında erişimlerini genişletti.

Bu tür anne ağları, kendilerini kültür savaşlarında uzun süredir izole ve etkisiz bulan kadınlara ses veriyor. Phyllis Schlafly ve Eagle Forum’un 1970’lerde Eşit Haklar Değişikliğini durduran önemli çabaları gibi, bu grupların kurucuları tanınmış seçilmiş yetkililer veya ünlüler değil, sadece Rolodex’i veya e-posta listeleri olan kadınlar. ülkemizin sosyalist eğilimi.

Herkes muhafazakar annelerin siyasete girmesinin iyi bir şey olduğunu düşünmüyor. Biden yönetimindeki İç Güvenlik Bakanlığı, hayat yanlısı anneleri, özellikle de okul yönetim kurulu toplantılarında seslerini duyuranları “radikalleşme zanlıları” veya “iç teröristler” olarak nitelendirdi.

Güney Yoksulluk Hukuk Merkezi (SPLC) bile herkesin Moms for Liberty’deki tehlikeli annelerden haberdar olmasını sağlamak için devreye girdi. SPLC web sitesi, onları “Eğitim Bakanlığı’nın kaldırılmasını savundukları, bir komplo propagandası ilerlettikleri ve LGBTQ topluluğuna karşı nefret dolu görüntüler ve söylemler yaydıkları” için onları aşırılık yanlısı olarak etiketliyor.

Adalet Bakanlığı ve SPLC tetikte olmakta haklıdır. Eğer Schlafly ve bir grup işgüzar anne ERA’yı olduğu yerde durdurabilirse, Amerikalı anneler konuşmaya, arkadaşlarıyla konuşmaya, sosyal medyada paylaşmaya ve hepsinden kötüsü, yıllarca çocuklarına verilen telkinleri geri almaya başlarsa ne olabilir? Bunların hepsi önümüzde sorun olduğu anlamına geliyor ve bu Demokratların onlarca yıldır bel bağladıkları katı kadın oylarına dokunmuyor bile.

MOMS FOR LIBERTY, KURUCU BABALARI GURURLANDIRACAK BİR RUH GÖSTERİYOR

Anneler bu tür bir korku uyandırabilir, çünkü diğer hiçbir demografide emsalsiz bir istek ve azme sahibiz. Bağlılığımız açıktır: ailelerimiz ve çocuklarımız için en iyisine lazer odaklıdır.

Annelik korkaklara göre değildir. Çocuk sahibi olduğumdan beri doktora yaptım ve 10 kitap yayınladım. Bekar kalsaydım bu projeleri bitirecek disipline sahip olup olmayacağımdan emin değilim.

Bir anne olarak yaşadığım en zor anlardan biri, üçüncü çocuğum doğduktan kısa bir süre sonra oldu. Tezim için bir son tarihle karşı karşıyaydım ve büyük iki çocuğum hastaydı. 4 yaşındaki çocuk gece boyunca uyudu ama 2 yaşındaki çocuğun göğsünde soğuk algınlığı vardı. O uyurken bütün gece yanında yerde oturdum, soğuk algınlığının zatürreye dönüşmesini önlemek için elimden geleni yaparken aynı zamanda tezimi de ezip geçtim.

Başka yerde yatan eşim iki saatte bir yeni doğan oğlumuzu emzirmeye getiriyordu. Sabah 3:30’da durumun o kadar çılgınca ve o kadar zor ki neredeyse gerçeküstü olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum. Bunu atlattık. Başka şeylerin zor göründüğü o geceyi düşünüyorum. O zamandan beri her son tarih, buna kıyasla çocuk oyuncağı oldu.

ALABAMA ANNESİ ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İLE İLGİLİ ENDİŞELER YAYILIYOR: ‘ESKİ GİBİ DEĞİL’

Bunun gibi olaylar (ve bolca kahve) kendi eğilimlerimin ötesine geçmeme yardımcı oldu ve yapmak istediklerim yerine yapılması gerekenlere odaklanmamı sağladı. Anneleri hatırı sayılır bir güç haline getiren bu tür taleplerdir.

“Kadının Sonu: Ataerkilliği Nasıl Parçalamak Bizi Yok Etti” kitabımda, Hollywood’dan akademilere, moda dergilerinden siyasete kadar Amerikan kurumlarının büyük ölçüde görmezden geldiği güçlü kadınları yazıyorum. Bunlar, çoğumuzun tanıdığı ancak medyada veya kültürde nadiren gördüğümüz unutulmuş uçan kadınlar. Uçan kadınlar, küçük aşk eylemleriyle bu ülkeyi bir arada tutan sıradan kadınlardır.

Kitapta şöyle anlatıyorum: “Maine’den Hawaii’ye kadar bu kadınlar, bir kişinin diğerini gerçekten sevmesinin gerektirdiği dramatik ve özverili aşka kendilerini açtılar. Rahimlerinde, kollarında, kalplerinde, zihinlerinde çocuk taşıyorlar. Küçük kollardan şefkatle kucaklaşmanın, öpücük vermeyi öğrenen küçük bir yüzün, meraklı bir çocuktan gelen keskin soruların ve ergenlik çağındaki gençlerin zorlu mücadelelerinin kıymetini biliyorlar – bazen bunların hepsi aynı saatte.

DİĞER FOX HABERLERİ GÖRÜŞÜ İÇİN TIKLAYINIZ

“Bazıları bedenleri kırık, zihinleri kırık ya da her ikisi birden olan çocukların mücadelesini bilir. Bazıları da bir çocuk ya da çocuklar kaybolduğunda asla doldurulamayacak olan boşluğu bilir. Ama hepsinin arasında tek bir pişmanlık yoktur. dünyaya başka bir ruh getirmek.”

Bunlar “radikalleşen” kadınlar ve bunlar her seferinde bir ev olmak üzere dünyamızı değiştirmeye yardımcı olacak anneler.

Hiç kimse bir anne gibi savaşmaz.

HABERLER SUNULDU