'Asla Joe Olmadı.' Maryland'deki Carroll County fuarında kimse Biden'ın ülkeyi yönettiğini düşünmüyor

Eda

New member
Bu içeriğe erişmek için Haberler'e katılın

Maksimum makale sayınıza ulaştınız. Okumaya devam etmek için giriş yapın veya ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun.

E-postanızı girip Devam'a basarak, Haberler'in Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz. Bu politikaya Finansal Teşvik Bildirimimiz de dahildir.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Maryland'in Carroll County 4-H Fuarı'nda sergilenen parıldayan klasik arabalar ve yükselen biçerdöverler arasında konuşabileceğim bir sürü seçmen buldum. Başkan Joe Biden'ın hala ülkeyi yönettiğini düşünüp düşünmediklerini merak ettim. Kimse evet demedi. Tek bir ruh bile.

60'lı yaşlarında bir yerel olan ve bir tadilat şirketinde çalışan Marge'a sorduğumda, ilk başta sadece güldü ve “Hayır, hiç de değil” dedi. Standında Amerikan bayrakları dağıtıyordu ve biraz zorladım, Biden'ın ne zaman görevi bıraktığını düşündüğünü sordum. “Yaklaşık bir yıl,” dedi, “ama giderek daha da kötüleşti,” Biden'ın düşüşüne atıfta bulundu.

Öte yandan, Amerikan Lejyonu masasında görev yapan iki çiftçi olan Mark ve Bob, Biden'ın hiçbir zaman kontrolde olduğuna inanmıyorlar, ancak bunun artık çok daha belirgin olduğunu kabul ediyorlar. Peki, işleri kimin yönettiğini düşünüyorlar? “Bilmiyorum,” dedi Mark, “belki Obama veya bir gizli örgüt, Joe hiç olmadı.”

DEMOKRATLARIN BIDEN'IN UZUN VADELİ YÜKSEK MAHKEME DEĞİŞİKLİĞİNİ GEÇİRMEK İÇİN SİYASİ BİR MUCİZEYE İHTİYACI VAR

Bob, eski dostlarının yaptığı gibi, sözünü kesmeden, “Bu Obama'nın üçüncü dönemi,” diye söze girdi, “ve eğer Kamala kazanırsa bu onun dördüncü dönemi olacak.”

Mark bana her zaman Trump'ı desteklemediğini söyledi ve neyin değiştiğini sorduğumda bana “Trump Yaşam Yürüyüşü'nde konuştuğunda” dedi. [in 2020] “Benim için çok şey ifade ediyordu, hiçbir başkan bunu yapmamıştı, hemen hemen her yıl gidiyoruz.”

Trump'ı seçmesinin sebebinin eski başkanın kişisel tercihi olması ve riskli bir karar olması, kalıplaşmış bir odak grup kararı olmaması, Mark'ın bunun Trump'ın kalbinden geldiğine inandığı bir karar olması anlamlıydı.

Başkan Biden, 23 Temmuz 2024'te Delaware, Dover'daki Dover Hava Kuvvetleri Üssü'nden ayrılırken Air Force One'a biniyor. (SAUL LOEB/AFP Getty Images aracılığıyla)

Bana Carroll'ın Old Line State'teki en kırmızı ilçe olduğunu ve öyle hissettiğimi anlattılar. Burada ve orada Trump tişörtleri vardı, her yerde bayraklar vardı, yiyecek tezgahlarında pek fazla vegan seçeneği yoktu, sergilenmediği sürece lahana yoktu, kesinlikle mavi bir eyaletteymişim gibi hissetmedim.

HARRIS'İN MOMENTUMU, BIDEN'IN YERİNE GEÇEN DEMOKRAT 'RAHATLAMASININ' BİR YANSIMASI: GOP STRATEJİSTİ

Kongre adayı Kim Klacik, Demokrat Dutch Ruppersberger'in bıraktığı boş koltuğa Cumhuriyetçi olarak yarışarak bundan faydalanmak istiyor ve 2022'deki yeniden bölgelendirme nedeniyle 538 numaralı web sitesi bölgeyi güçlü maviden zayıf maviye taşıdı.

“Bu Obama'nın üçüncü dönemi,” diye lafa girdi Bob, eski dostların yaptığı gibi, sözünü kesmeden. “Ve Kamala kazanırsa bu onun dördüncü dönemi olacak.”
Hala biraz uzak bir ihtimal, ancak Klacik Eğitim Kurulu adayı Dr. Greg Malveaux ile birlikte kampanya yürüttüğünde bölgede takipçileri olduğu açıktı. “Seni radyoda duyuyorum,” orta yaşlı bir adam yanına gelip ona, “Çok mantıklı konuşuyorsun.” dedi.

Tüm siyaset yereldir, bu yüzden konuşmaların içeriğinde eğitim de vardı — yakınlarda bir Özgürlük İçin Anneler çadırı gördüm, giderek her yerde görülüyorlar — ayrıca Demokratların çevreyi kurtarmak amacıyla insanların çiftliklerinden dev kulelerden oluşan elektrik hatları geçirme planı da vardı.

DAHA FAZLA FOX HABER FİKRİ İÇİN TIKLAYIN

Konuştuğum kişiler defalarca ulusal siyasi sahneye geri döndüler. Trump'a yönelik suikast girişiminden medyanın çoğunun geçtiği gibi uzaklaşmadılar ve konuştuğum en az bir kişi Gizli Servis ve FBI'ın rolü konusunda şüpheci.

Biden'ın, hayvancılık gösterilerindeki ödüllü düveler gibi emekliye ayrıldığına dair fikir birliğinde dikkat çeken şey, gerçek bir şok, korku veya öfke duygusunun olmaması, daha çok artık sadece komiteler tarafından yönetildiğimiz yönündeki teslimiyetçi bir tutumun olmasıydı.

Konuştuğum hiç kimse Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i özellikle sevmiyordu ama ondan nefret etmiyorlardı da. Daha çok önemsiz biriydi, neredeyse herkes olabilen sıradan bir figürdü.

Biden'ın çekilmesinden bu yana ilk kez olmasa da, bazı seçmenlerin zihninde bunun Trump ile Harris arasında değil, Trump ile derin devlet arasında bir tercih haline geldiği yönünde güçlü bir hisse kapıldım.

FOX NEWS UYGULAMASINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Oğlumu da yanımda getirmiştim, sonuçta bir panayırdı ve arabama geri döndüğümde telefonunu kaybettiğini fark etti. Muhtemelen yemek yediğimiz piknik masasının orada olduğunu düşündüm ve gerçekten de oradaydı. Kamyon şoförü şapkalı bir beyefendi ailesiyle birlikte telefonu bana uzattı ve “Biz de başkalarına dağıtıyorduk, birinin gelip alacağını düşündük.” dedi.

Oğluma uzattım ve “Daha dikkatli ol,” dedim, sert görünmeye çalışıyordum ama kendi kendime gülüyordum, aslında artık Brooklyn'de değilsin diye düşünüyordum.

DAVID MARCUS'TAN DAHA FAZLASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN