ANTJUAN SEAWRIGHT: Kamala Harris'in ve demokrasinin, eşitliğin ve fırsatların yanındayım

Eda

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Yorgun olduğunu biliyorum; Anladım. Reklamlardan ve makalelerden bıktınız. Bir ulusun bölünmüş olduğunu gösteren haberlerden, nefret ateşini körükleyen komplocu teröristlerden ve size daha iyisini bilmediğinizi söyleyen geveze sınıftan bıktınız.

Daha sonra, tam da bizi hiçbir şeyin şaşırtamayacağını düşündüğümüz sırada Donald Trump, Pazar günü Madison Square Garden'daki mitingiyle İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana hepimizin gördüğü en aşırı, nefret dolu, Amerikan dışı ve kesinlikle iğrenç gösteriyi sergiledi. Tony Hinchcliffe'in Porto Riko'yu “yüzen çöp adası” olarak adlandırmasından Trump'ın, özellikle kapanış haftalarında kampanyasına hakim olan mantıksız komplo teorilerini ve faşist “içeriden düşman” tehditlerini ikiye katlamasına kadar her şey vardı.

Anladım. Ben de yoruldum. Ancak aklıma İtalyan general Giuseppe Garibaldi'nin şu sözü geldi: “Size kolaylık vaat etmiyorum. Size rahatlık vaat etmiyorum. Ama size şu zorlukları vaat ediyorum: yorgunluk ve ıstırap. Ve bunlarla birlikte size zafer sözü veriyorum. “

Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Michigan, Ann Arbor'daki Burns Park'ta düzenlenen mitingde konuşuyor. (Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc, Getty Images aracılığıyla)

Kutsal Yazıların bize nasıl öğrettiğini hatırladım: “İyi işlerde yorulmayalım; çünkü bayılmazsak, zamanı gelince biçeriz.”

GOV. GRETCHEN WHITMER: KIZLARIMIZ İÇİN DAHA PARLAK BİR GELECEK İNŞA EDECEK KAMALA HARRIS'İ SEÇMEME YARDIM EDİN

Ben de yoruldum. Ancak bu, riskler çok yüksek olduğu için mücadeleyi bırakacağımız anlamına gelmiyor ve tüm MAGA yanlış bilgilerine ve suları bulandırmaya çalışan sahte öfkeye rağmen, Seçim Günü'nde karşı karşıya olduğumuz seçim bundan daha net olamazdı.

İşlerle ilgileniyor musun? Başkan Yardımcısı Kamala Harris, çalışan Amerikalılar için vergileri düşüren, yeni kurulan küçük işletmeler için 50.000 dolarlık yeni bir vergi indirimi yaratan, örgütlenmeyi seçen işçileri koruyan, ücretli aile ve sağlık izni sağlayan, bahşiş vergilerini ortadan kaldıran, asgari ücreti artıran bir Fırsat Ekonomisi inşa edecek. ve daha fazlası.

Son döneminde Trump zenginlere yönelik vergileri düşürdü ve tarifeleri artırma planı aslında Amerikalıların işine mal olacak ve geri kalanımız için şaşırtıcı yeni bir vergi artışına yol açacak.

Çocuk bakımının maliyetini önemsiyor musunuz? Harris, çocuk bakımını daha uygun fiyatlı hale getirmek için 425 milyar dolar yatırım yapılmasına yardımcı olmakla kalmadı, planı çocuk vergisi indirimini ikiye katlayacak ve çocuk bakımını herkes için daha uygun fiyatlı ve erişilebilir hale getirecek.

Trump, “Çocuk bakımı çocuk bakımıdır” diye düşünüyor.

KAMALA HARRIS SİYAH ERKEKLERİN DESTEĞİNİ KAYBETTİĞİ ENDİŞESİNİ REDDEDİYOR: 'BENİM DENEYİMİM DEĞİL'

Başkan Yardımcısı Harris'in, 3 milyon yeni konut inşa etmek ve ilk kez ev satın alacaklara 25.000 dolarlık ön ödeme yardımı sağlamaktan, tüm silah satışlarında evrensel özgeçmiş kontrollerini zorunlu kılmaya ve yiyecekten sağlık hizmetlerine kadar her şeyin maliyetini düşürmeye kadar bir planı var. Amerikalıların her gün gerçek fırsatlar yaratan gerçek çözümlerle karşı karşıya kaldığı gerçek zorluklar.

Ama bunu sana söylememe gerek yok. Trump'ın iki kez azledildiği, dört kez suçlandığı, 34 dolandırıcılık suçundan hüküm giydiği ve cinsel istismardan sorumlu tutulduğu bir dönemde Harris'in yetişkin yaşamını nasıl suçluları hapse atarak ve halka hizmet ederek geçirdiğini anlatmama gerek yok.

Başkan Yardımcısı Harris'in 19 milyondan fazla yeni iş yaratılmasına ve Amerikalı ailelere salgın sırasında ihtiyaç duydukları teşvik kontrollerinin gönderilmesine nasıl yardımcı olduğunu söylememe ihtiyacınız yok ve Trump'ın yanlış bilgilendirme makinesinin nasıl bunu yapmaya çalıştığını anlatmama ihtiyacınız yok. her ikisinin de hakkını al.

HARRIS'İ DESTEKLEYENLER GÖÇÜYÜ DÜZELTECEĞİNİ SÖYLÜYOR, SINIR KRİZİNDEN TRUMP'I SUÇLADI

Harris'in tam bir kampanya programını nasıl yönettiğini, “60 Minutes”, Haberler ve aradaki herkesle yapılan röportajlarda zorlu soruları yanıtladığını ve 78. yıl dönümünde ülke çapında büyük mitingler düzenlediğini anlatmama gerek yok. -Eski Trump ikinci bir tartışmadan korkarak saklanıyor ve kendi belediye binasında soruları yanıtlamak yerine amaçsızca müzik eşliğinde sallanırken kaybolmuş ve kafası karışmış görünüyor.

Sana söylememe ihtiyacın yok. Videoyu gördünüz.

Trump, Roe v Wade'i devirmekle övünürken, kendisiyle aynı fikirde olmayan Amerikalılara karşı orduyu kullanacağını söylerken Harris'in üreme özgürlüğünü ve sivil hakları güvence altına almak için mücadele ettiği bu seçimin ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok. Haitili göçmenlerin evcil hayvanlarınızı yemesiyle ilgili komplo teorilerini öne sürüyor.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Ama gerçek şu ki, ne kadar bildiğinizin ya da bunun sizi ne kadar kızdırdığının, korkuttuğunun ve midenizi bulandırdığının bir önemi yok. Kaç klip izlediğiniz veya sosyal medya gönderileri yaptığınız önemli değil. Trump'ın eski danışmanlarından ve yetkililerinden kaçının ona karşı çıktığı önemli değil. Sadece oy vermeniz önemli… ve bu sandığınızdan daha önemli.

Yorgun olduğunu biliyorum. Ben de öyleyim. Bu seçim sezonu çok uzun, zorlu ve çirkin geçti. Ancak her ne kadar durum böyle olsa da, olması gerektiği gibi değil. Bu bizim bir fark yaratma şansımız.

Bu senin şansın. Bu, beklediğiniz an, ayağa kalkıp sayılma anınız çünkü ne olursa olsun, bundan 20 yıl sonra bu ana işaret edeceksiniz ve ya bunun her kesimden Amerikalının bir arada durduğu yer olduğunu söyleyeceksiniz. dürüstlüğün, çeşitliliğin, eşitliğin ve ulusumuzun üzerine inşa edildiği temellerin savunulması ya da bu, demokrasinin öldüğü gündür. Ancak tarihin kazıklarından çok bu gün çocukların ve torunların bize soracağı gün olacak. Neredeydin? Ne yaptın? Neyi savundun?

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Nerede durduğumu biliyorum. Eşitlik ve fırsattan yanayım. Ben çeşitliliği ve demokrasiyi savunuyorum. Kamala Harris'in yanındayım ve geri dönmeyeceğim.

Bizimle birlikte durur musun?

ANTJUAN SEAWRIGHT'TAN DAHA FAZLA BİLGİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN