Amerika'nın çocukları neden BLM ve LGBT'ye ilgi duyuyor ama ABC ve 123'te başarısız oluyor?

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Şubat ayının ilk haftasının birçok devlet okulunda “Siyahların Hayatı Önemlidir Eylem Haftası” kutlamaları olduğunu biliyor muydunuz?

Sorumluluğu çocuklara akademisyenlik ve vatandaşlık eğitimi vererek vergi mükelleflerine hizmet etmek olan devlet okullarının, “Batı'nın öngördüğü çekirdek aile yapısını bozuyor” diye cesurca iddia eden ve ilham veren bir organizasyonu teşvik etmek için neden bütün bir haftayı ayırdığını düşünmek kafa karıştırıcı. gençler isyan etsin. Ancak 28 yıldır devlet okulunda öğretmenlik yaptığım için Amerika'daki okulların neden eğitim verme misyonunu kaybettiğini çok iyi biliyorum.

Nedeni? Birlikler, saf ve basit.

'ANAOKULUUYANDI' ÖĞRETMENİ AMERİKA'YI YOK ETMEK İÇİN ÇAĞIRDI: 'HEPİNİZİ SONLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Aslında, sözde öğretmen sendikaları BLM'nin kurulmasına yardımcı oldu. Bunu biliyorum çünkü eşim devlet üniversitesinde profesör iken zorla zorla kabul ettirdikleri bir derginin ön kapağında bununla övünmüşlerdi.

Amerikan Öğretmenler Federasyonu başkanı Randi Weingarten, liberal bir eğitim gündemine bağlılığı nedeniyle geniş çapta eleştirildi. (REUTERS/Elizabeth Frantz)

Çoğu insan sendikaların öğretmenlere ücretler ve çalışma koşulları konusunda pazarlık yapma konusunda yardımcı olmak için var olduğunu düşünüyor, ancak toplu olarak 70 yıl boyunca sendikaları finanse etmek zorunda kaldıktan sonra kocam ve ben aynı fikirde değiliz. Sendikalar öğretmenlere yardım etmiyor, öğretmenlerin değer verdiği her şeye – sorumluluğumuzdaki öğrenciler de dahil – zarar veriyor. Ve bu hasar hesaplanamaz.

Devlet okullarındaki akademik özgürlüğün kaybının arkasında sendikalar var. Politikleştirilmiş müfredatın, dil ve matematikte düşük ve azalan performansın ve hepsinden önemlisi çocukların cinselleştirilmesinin ardındaki ilham kaynağı bunlar.

Revizyonist tarihin en büyük itici güçleri? Sözde öğretmen sendikaları. İsteğe bağlı kürtaj mı? Bu sırrı ebeveynlerden mi saklıyorsunuz? Cinsiyet mi değiştiriyorsunuz? Bunu ebeveynlerden mi saklıyorsun? Erkeklerin kızların sporuna hakim olmasına izin mi veriyorsunuz? Sosyal aktivizm konusunda eğitim almak mı? Irkçılık? Sınıf savaşı? Sendikalar, sendikalar, sendikalar.

Meslekte ise sendika kaynaklı kötü haberler artıyor. Sendikalar, radikal aktivistleri (BLM liderleri dahil) desteklerken, okulları beyin yıkama merkezlerine dönüştürerek ve iyi öğretmenleri uzaklaştırırken, iyi öğretmenlere zorbalık yapıyor ve onları yıkıyor.

Her zaman böyle değildi. Bir nesil önceki veya daha önceki ABD'li okul çocukları, diğer ülkelerdeki öğrencilerle karşılaştırıldığında oldukça iyi durumdaydı. Temel konulara, örneğin Büyük Britanya'da, Hindistan'da veya Yeni Zelanda'da olduğu kadar burada da önem veriliyordu.

Bugünlerde öyle değil. Ülkedeki 4., 8. ve 11. sınıf öğrencilerinin yaklaşık yarısının okuma ve matematikte bu kadar başarısız olmasının nedeni budur. Bunların yarısı bile, pek çok öğrencinin başarısız olması nedeniyle son yıllarda basitleştirilmiş bir akademik standart olan “sınıf düzeyinde” performans gösteremiyor. Bu bir felaket!

Çocuklarının kendilerinden daha müreffeh bir geleceğe sahip olmasını ümit eden ebeveynler için hiç de hoş bir manzara değil. Ve bu özellikle vahim çünkü sendikalar bizi buraya getirdi ve çocuklarımızı ezilen ya da zalim olduklarına ikna etmek için sendikalarla gece gündüz çalışan BLM müttefiklerine kapıyı açtılar.

Tarih boyunca tiranların ulusları istikrarsızlaştırmak ve yok etmek için bu tür “böl ve yönet” taktiklerini kullandıklarını ve bu taktiklerin sendikalar sayesinde Amerika'nın sınıflarında işe yaradığını görmek rahatsız edici.

Chicago Öğretmenler Birliği başkanı

CTU başkanı Stacy Davis Gates (orta sağ) ve AFT Başkanı Randi Weingarten (orta sol), 17 Ocak 2023 Salı günü Illinois Üniversitesi Chicago kampüsünde düzenlenen mitingde öğretim üyelerine katılıyor. (E. Jason Wambsgans/Chicago Tribune/Getty Images aracılığıyla Tribune Haber Servisi)

Özellikle devlet okullarındaki öğretmenlerin kendi çocuklarını özel okullara gönderenlerin oranı çok açıklayıcıdır. Ülke genelinde çocukların yaklaşık %10'u özel okullara gitmektedir. Ancak Chalkboard News'e göre devlet okullarında çalışan öğretmenlerin yaklaşık %21,5'i çocuklarını özel okullara gönderiyor.

Sendikadan ilham alan politikaların hüküm sürdüğü şehirlerde bu oran daha yüksek: Philadelphia %44, Cincinnati %41, San Francisco-Oakland %34.

Chicago'da öğretmenler sendikası başkanı Stacy Davis Gates bile bir çocuğu özel okula gönderiyor; üstelik devlet okullarına alternatifler hakkında kötü sözler sarf ederken. Ve öğretmen arkadaşlarının yaklaşık %39'u çocuklarını devlet dışı okullara gönderme konusunda aynı fikirde.

Ebeveynler şunu merak edebilir: Bu öğretmenler bizim bilmediğimiz ne biliyor? Cevap oldukça açık.

Gerçekçi olmak gerekirse, ebeveynler sendika dışı hangi alternatifleri izleyebilir?

Ebeveynler evde eğitim görebilir. Devlet Okulu Çıkışı gibi ulusal kuruluşlar, öğretmen ve ebeveyn eğitimi, müfredat seçimi, ders kitapları, sınıf taslakları, ağ oluşturma, eğitim kooperatifleri ve evde eğitimi uygun bir seçenek haline getiren diğer konularda yardımcı olabilir.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Çevrimiçi öğrenme, özellikle pandemik karantina döneminde arttı.

Sendikasız kamu sözleşmeli okullar, kamu mıknatıslı okullar, özel okullar (dini ve diğer), kooperatifler ve tek odalı okul evlerinin tümü meşru seçeneklerdir ve ülkenin devlet okullarındaki kayıtlar azaldıkça kayıtların da hızla arttığı görülmüştür.

Çocuklarının kendilerinden daha müreffeh bir geleceğe sahip olmasını ümit eden ebeveynler için hiç de hoş bir manzara değil. Ve bu özellikle vahim çünkü sendikalar bizi buraya getirdi ve çocuklarımızı ezilen ya da zalim olduklarına ikna etmek için sendikalarla gece gündüz çalışan BLM müttefiklerine kapıyı açtılar.
Daha iyi bir zamanda, Amerika'nın okullarına rehberlik eden eğitim “troykası” “Eğitim Üçgeni”nden oluşuyordu: öğrenciler, ebeveynler ve öğretmenler. Bugünün “troykası” ne yazık ki herkesin pahasına sendikalardan, özel çıkar gruplarından ve sendika tarafından finanse edilen politikacılardan oluşuyor. Hep birlikte, aşırı derecede pahalı olan ve çocuklarımızın propagandasını yapmak için kullanılan, aynı zamanda öğrencilerine en temel eğitimi bile vermeyen bir devlet okul sistemi tasarladılar.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Bu tasarım gereğidir ve Amerika'nın geleceğine yönelik varoluşsal bir tehdittir.

Alternatifler her zaman daha iyi görünüyor. Devlet okulları bir gün ulusun çocuklarının güvenilir eğitimcileri konumuna geri dönebilir, ancak sendikalar ve onların müttefikleri okullarımızdan tamamen silinene kadar bu asla gerçekleşmeyecek.

REBECCA FRIEDRICHS'TEN DAHA FAZLA BİLGİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN