2023’ün şok edici okul seçimi MVP’si, Trump iddianamesi 2024’ü ve daha fazlasını alt üst ediyor Haberler Fikirler

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

Haberler Görüş Bülteni’ne hoş geldiniz. Bu bülteni e-postanıza almak için, abone olun.

LAURA INGRAHAM – Asker alımı azalırken ve Çin yükselirken Başkan Biden’ın askeri öncelikleri tamamen yanlışİzlemeye devam edin…

NE DERSİNİZ?! – Bu yılın okul seçimi MVP’sinin kim olduğuna inanamayacaksınız… Okumaya devam et…

REP. JAMES COMER Joe Biden Amerika’yı sattı mı? Demokratların iddiaları hakkında bilinmesi gereken 4 şey… Okumaya devam et…

RİSKLİ İŞ – Trump iddianamesi 2024 seçimlerini alt üst ediyor, ancak Demokratların umduğu gibi değil… Okumaya devam et…

DUMANLI GÖKYÜZÜ – İklim değişikliği nedeniyle orman yangınları daha da kötüleşmiyor. Gerçek suçlu sizi şaşırtacak… Okumaya devam et…

STEVE HILTON – İşte bu yüzden Kaliforniya’nın savaşmaya değer olduğuna inanıyorum… Okumaya devam et…

SAM AMCA SENİ HALA İSTİYOR – Biden’ın Pentagon’u yeni asker toplayamıyor ve bu hepimizi tehdit ediyor… Okumaya devam et…

İZLE: TULSİ GABBARD – Rüşvet planından ‘suçlu’ ise Biden hapiste olmalıVideoyu gör…

İYİ HABERLER – Felaket tellallarını görmezden gelin: Dünya her zamankinden daha iyi… Okumaya devam et…

GÜNÜN VİDEOSU – Haberler sunucusu Jesse Watters, R-Iowa’dan Senatör Chuck Grassley’i tartışırken, bir Burisma yöneticisinin Joe Biden ile konuşmaları gizlice kaydettiğini ifşa ediyorİzle şimdi…

ÖNEMLİ KİLOMETRE TAŞI – Roe’nun devrilmesinden bir yıl sonra, bu temel hakkı tanımanın zamanı geldi.Okumaya devam et…

huysuz çocuklar – Elon Musk iş yerindeki protestoların geleceğini nasıl değiştirdi… Okumaya devam et…

REP. JASON SMITH – İşte nedeni Biden’ın küresel vergi teslimi ABD’li işletmelere, işçilere ve ekonomimize zarar veriyor. İşte nasıl… Okumaya devam et…

İZLE: ALEX COKER – Çocuklarınıza hayatta kalma becerilerini öğretmek hayatlarını kurtarabilir… Videoyu gör…

SAĞLIK HİZMETLERİNDE HIZLI KURS – Demokratların ObamaCare’i geçmesine yardım ettim. Şimdi kocamın beyin tümörü beni bu sürprizler için endişelendiriyor… Okumaya devam et…

GÜNÜN KARİKATÜRÜ – Doğruyu söylemek gerekirse Tüm politik karikatürlerimize göz atın…

Bu makale Haberler ekibi tarafından yazılmıştır.