11 Eylül’de Biden ve ekibi bize saldıran cihatçıları unutmamızı istiyor

Eda

New member
YENİArtık Haberler yazılarını dinleyebilirsiniz!

PROGRAMLAMA UYARISI: Yazar Tulsi Gabbard’ın bu konuyu ve daha fazlasını tartışmasını izleyin “Jesse Watters’ın Primetime’ı“11 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de.

Pazartesi, 11 Eylül’deki İslamcı terör saldırısının yirmi ikinci yıldönümünü kutluyor ve ben burada, New York City’de, bir zamanlar Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin bulunduğu Ground Zero’yu ziyaret ediyorum.

Başkan Biden burada değil ve buraya gelmeyecek. Soru şu: neden olmasın? Bunun, Amerikan halkının “geçmesini” ya da bu saldırıyı, bunu kimin ve neden yaptığını unutmasını istemesinden kaynaklandığına inanıyorum. Kendisi ve yönetimi bizden yeni, daha büyük ve daha kazançlı savaşlara doğru ilerlememizi istiyor.

Çocuklarımızın eğitiminde söz sahibi olmak isteyen ebeveynlere veya Anayasamızda yer alan özgürlüklerimizi korumak için ayağa kalkan vatansever Amerikalılara karşı verilen savaş gibi siyasi açıdan avantajlı savaşlara odaklanmamızı istiyorlar.

11 Eylül’de İNSANLAR ÖLÜMÜNE ATLARKEN SAF KÖTÜYÜ YAKINDAN GÖRDÜM. İNSANLIĞIN EN İYİSİNİ DE GÖRDÜM

Biden yönetimi ve ana akım medyadaki propagandacıları, ülkemize yönelik 11 Eylül saldırısının, ABD de dahil olmak üzere dünya çapında İslami halifeliği dayatmak için bir haçlı seferi yürütmeye devam eden cihatçılar tarafından gerçekleştirildiği gerçeğini küçümsemektedir. Bu cihatçıların ABD ve dünya için uzun vadeli en büyük tehdit olduğu gerçeğini Amerikan halkından saklamak istiyorlar.

Başkan Biden ve ekibi, bu cihatçıların ABD ve dünya için uzun vadeli en büyük tehdit olduğu gerçeğini Amerikan halkından saklamak istiyor.
Bu önemli yıldönümünde politikacılardan pek çok basmakalıp sözler duyuyoruz, ancak saldırıları kimin gerçekleştirdiği, motivasyonlarının ne olduğu ve cihadlarına devam ettikleri, kendi haklarını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıkları hakkında konuştuklarını duymuyoruz. 11 Eylül saldırılarıyla karşılaştırıldığında çok küçük görünecek bir saldırıyı gerçekleştirmek için kitle imha silahlarını ellerine aldılar.

FOX HABERİN DİĞER GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYIN

Amerika Birleşik Devletleri’ni ve dünyanın her yerindeki özgürlük seven insanları yok etme misyonlarını unutmadığınızı garanti ettiğim bu cihatçılarla mücadele etmek için Özel Kuvvetlerimizle birlikte Afrika’ya konuşlanmamın üzerinden çok da uzun zaman geçmedi.

Yani Biden yönetimindekiler gibi neocon liderler cihatçılarla savaşta olduğumuzu unutmamızı isterken cihatçılar unutmadı.

Ama asla unutmayacağız. Amerikan halkı koyun değildir.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Ben ve 11 Eylül saldırısının üniforma giymeye motive ettiği sayısız yurtsever ve her Amerikan yurtsever, ülkemize saldıran ve hem ideolojik hem de kinetik savaş sürdürmeye devam eden bu cihatçıların aldığı değerli hayatları her zaman hatırlayacağız. bize karşı.

Ve 11 Eylül saldırısının her yıldönümünde, bu tür cihatçıları yenilgiye uğratma taahhüdümüzü yineleyeceğiz.

Eski Demokrat bağımsız oldu Tulsi Gabbard, 2013’ten 2021’e kadar Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi’nde Hawaii’nin 2. kongre bölgesini temsil etti. 2020’de Demokratların başkanlık adaylığına adaydı. Gabbard şu anda ABD Ordusu Rezervinde Sivil İşler Taburu’na komuta ettiği Yarbay olarak görev yapıyor.